Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Directorul Spitalului TBC este primul medic sătmărean vaccinat anti-Covid
Prefectura Satu Mare  - Marti, 5 Ianuarie 2021

Primul cadru medical din județul Satu Mare care a primit vaccinul anti-Covid este managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, Ioan Sergiu, care a dorit astfel să fie un exemplu pentru colegii săi și ceilalți sătmăreni.

Cu această ocazie el a transmis un mesaj celor care ezită să se vaccineze:

”Este ca și un vaccin obișnuit, cu nimic diferit față de alte vaccinuri. Dar, ca și orice campanie de vaccinare, începuturile sunt mai grele. Tot timpul vaccinurile au reprezentat un avantaj pentru omenire. Și multe dintre boli au reușit să fie eradicate prin vaccinare.

M-am vaccinat în primul rând pentru siguranța familie mele, pentru pacienți, pentru colegii de serviciu, în ideea de a nu transmite boala altora. Să știți că de fiecare dată, în ultimul an, când mergeam spre casă mă gândeam cu teamă că poate duc acasă boala. Și poate de multe ori m-am autoizolat în ideea de a preveni acest fapt.

Ca urmare, consider necesară această vaccinare și o recomand tuturor, pentru că atunci când ne vom vaccina cât mai mulți, riscul de transmitere a bolii va scădea foarte mult și speranța reluării vieții noastre obișnuite va fi mai aproape. Mie sincer mi-e dor să dau mâna cu un om bărbătește, nu cu coatele, să putem să îi îmbrățișăm pe cei dragi”.

Tags: vaccin  covid  director  spital  tbc  
3010 vizite
Distribuie pe