Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Celebrăm redeschiderea restaurantelor cu o aventură culinară de neuitat la Tortuga by Pablito
SM Online  - Miercuri, 6 Ianuarie 2021

După un an greu, în care viața noastră socială s-a redus în cel mai bun caz la discuțiile cu livratorul de pizza, în sfârșit avem motive pentru a sărbători revenirea (parțială) la normal.

Sfântul Ion a adus redeschiderea restaurantelor și cafenelelor din județul Satu Mare și unde altundeva am putea să celebrăm această veste mai bine dacă nu în probabil cel mai exotic restaurant din regiune, la Tortuga by Pablito, situat în Păulești la nr. 53, adică practic pe unul dintre cele mai circulate ”bulevarde” ale Sătmarului, dar totuși într-un loc destul de retras pentru a putea petrece o seară liniștită, la o masă elegantă și îmbelșugată, împreună cu persoana iubită, cu familia sau prietenii.

Pizzeria Tortuga by Pablito din Păulești vă oferă o experiență unică. Și asta pentru că savurarea unei pizza delicioase, a unui burger spectaculos sau a unor preparate din pește deosebite trebuie în mod obligatoriu să se îmbine perfect cu o atmosferă de film. Într-un decor inspirat fidel din seria de megasucces Pirații din Caraibe, la noi vă puteți petrece timp de calitate alături de familie și prieteni.

Celebrul și incorigibilul Jack Sparrow, dar și alte personaje pitorești precum Căpitanul Barbarossa, Davy Jones sau Barbă Neagră vă vor însoți în această aventură culinară, pregătită de către bucătarii noștri iscusiți.

Unul dintre secretele pe care le vi le devoalăm cu cea mai mare plăcere sunt ingredientele burgerului nostru: chiflă de casă, bacon, ceapă roșie, frunze de salată, castraveți murați, mozzarella de bufala, dulceață de roșii. Cine îi poate rezista?!

Avem friptură din mușchi de vită, cu sotee de ciuperci și ceapă albă, salată ruccola și parmezan, sos de piper verde. Dacă eroii noștri de poveste vin de pe mările învolburate și pline de povești fantastice, nu putem să nu vă impresionăm cu preparatele noatre din pește. Avem somon la tigaie cu mazăre și lardoane de bacon în sos de vin alb păstrăv la grill cu ciuperci în sos bearnaise, cod pane cu cartofi la cuptor, aioli de lămâie, salată mixtă, dressing italian.

Dar dacă optați pentru ceva mega consistent, vă propunem un pulled pork sandwich, cu pâine de casă, pork rumenit bbq, bacon, salată iceberg, jalapenos, ceapă crocantă, sos bbq, cartofi prăjiți și salată.

Un astfel de periplu culinar ajunge inerent la pizza. Iar aici ne-am propus să vă impresionăm din nou.

Avem pizza SIR WILLIAM (600G) sos de smântână, șuncă, măsline, vită, porumb, cașcaval; BLACK PEARL (600G) sos de pomodoro, fructe de mare,ruccola, roșii confiate, cașcaval, parmezan; CARAIBE (600G) sos de pomodoro, șuncă, ciuperci, porumb, măsline, cașcaval, oregano; TORTUGA (600G) sos de pomodoro, șuncă, fructe de mare, măsline, parmezan, ruccola, ceapă, cașcaval, JACK SPARROW (600G) sos de pomodoro, cartofi prăjiți, piept de pui, mozzarella, cașcaval,oregano, MS SWAN (600G) sos de pomodor, șuncă, mozzarella, prosciutto crudo, ruccola, roșii, parmezan, cașcaval.Și, ca și moment culminant al acestei odisei gastronomice, vă propunem mai multe sortimente de desert.

Tortuga by Pablito vă așteaptă într-un adevărat decor de film, în fiecare zi între orele 10 – 22, dar comenzi pentru livrări la domiciliu se pot face în continuare la numărul de telefon  0746-206.666 sau pe Food Panda.

 

Meniul îl puteți răsfoi pe site-ul restaurantului, iar detalii despre oferta zilnică găsiți pe pagina de Facebook.


Ne bucurăm nespus de mult să vă anunțăm că începând de miercuri (06.01.2021) suntem deschiși și în incinta restaurantului.

Publicată de TORTUGA by Pablito pe Luni, 4 ianuarie 2021


3188 vizite
Distribuie pe