Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Posturologie, hidrocolonoterapie și recuperare, în cabinete de Top 10 mondial, la Dr. Coica
Florin Răchitan  - Duminica, 7 Noiembrie 2021

Continuându-și dezvoltarea pentru a asigura sătmărenilor servicii de cea mai înaltă calitate, pe oferta Cabinetelor Medicale Dr. Coica sunt incluse de azi tratamente complete de posturologie, hidrocolonoterapie și recuperare, în cadrul unor centre dotate la nivel de Top 10 mondial.

Cel puțin în ceea ce privește noul cabinet de posturologie, conform declarațiilor făcute de Dorel Coica în cadrul unei conferințe de presă, servicii de un nivel atât de ridicat nu se oferă nici în centrele medicale cu tradiție de la Cluj, București sau din Ungaria, iar dotarea cabinetului de hidrocolonoterapie este deja la nivel de an 2025.

Screeningul și tratamentul specifice posturologiei se adresează în special copiilor și adolescenților, pentru a li se corecta eventuale probleme fizice la vârsta la care sunt încă în creștere. Aceste servicii, care până acum erau disponibile doar la clinici speciallizate în Italia, vor putea fi accesate de acum înainte chiar la Satu Mare, la ”tarife sătmărene”, după cum a precizat Dorel Coica.

Deja s-au făcut primele programări pentru elevi de la Liceul German, dar în perioada următoare se are în vedere asigurarea acestor servicii pentru copiii de la toate școlile din municipiu și din județ, pe bază de programare la numărul de telefon 0732-116.827.

Tot acum se deschide și un nou cabinet de hidrocolonoterapie, cu tratament dedicat în special femeilor, cu importanță deosebită în prevenirea cancerului, în urma căruia rezultă o detoxifiere totală, completată cu ozonoterapie. Programări pentru acest tratament se pot face la tel. 0732-116.847, inclusiv în zilele de week-end.

O altă noutate a Cabinetelor Medicale Dr. Coica este deschiderea pe strada Poligonului din Satu Mare a unui nou centru de recuperare, cu servicii și tratamente specifice. Programările la acest centru se pot face la numerele de telefon 0735-879.145 sau 0735-879.146.


Tags: posturologie  hidrocolonoterapie  coica  


909 vizite
Distribuie pe