Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
Ne-a părăsit pentru totdeauna Doamna societății civile sătmărene, Lchli Tnde
Florin Răchitan  - Sambata, 20 Noiembrie 2021

Sătmarul a devenit mult mai sărac, la propriu, odată cu vestea șocantă a trecerii în neființă a celei care a fost în ultimele decenii adevarata Doamnă a societății civile din această regiune, Löchli Terézia Tündér.

Tünde, cum o cunoșteau prietenii, a fost mulți ani directoarea Organizației Caritas, aducându-și contribuția substanțială la dezvoltarea acesteia la nivelul la care funcționează acum, ca principală instituție neguvernamentală de protecție socială din județul Satu Mare, un adevărat model în domeniu la nivel regional și nu numai.

Luptătoare veșnic neobosită și trăindu-și viața mereu pentru cei mai vulnerabili semeni ai noștri, nu a renunțat la misiunea sa în această viață nici după ce a predat uriașa responsabilitate a conducerii Organizației Caritas, remarcându-se în ultimii ani cu proiecte dedicate copiilor și tinerilor cu nevoi speciale, pentru care tocmai construia un adevărat cămin la Micula.

Și avea încă atât de multe planuri pentru viitor, pentru copii bolnavi și vârstnici singuri sau familii nevoiașe… Toate acestea vor rămâne de acum în grija colaboratorilor, care au iubit-o și au respectat-o ca pe o mamă, la fel ca toți cei care au cunoscut-o.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și s-o răsplătească pentru tot binele pe care l-a făcut în această lume!

3350 vizite
Distribuie pe
Cozma Lucia Emilia
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace. Domnul s-o aiba in paza. Sincere condoleante familiei. 💔👏🙏😥😪
2021-11-23 18:08:05