Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Protest inedit la Satu Mare, în stil ”Ferma Animalelor” împotriva ”gardurilor Covid” de la Kaufland
Florin Răchitan  - Miercuri, 24 Noiembrie 2021

O sătmăreancă a găsit o metodă inedită de a protesta împotriva deciziei lanțului de hipermarketuri Kaufland de a instala garduri în magazinele proprii pentru a-i separa pe clienții nevaccinați de cei vaccinați anti-Covid.

Decizia a provocat vâlvă mare pe rețelele sociale, un mesaj de protest al unei asociații de protecție a consumatorilor ajungând până la Ambasada Germaniei la București, țara unde își are sediul central compania ce administrează Kaufland.

Sătmăreancă, cunoscută și pentru alte acțiuni de protest care a pus la încercare nervii grofilor, de exemplu, a organizat marți seara o acțiune solo, în cadrul căreia s-a îmbrăcat într-un costum de vițică și a purtat o pancartă cu mesaj cu trimitere la romanul ”Ferma Animalelor” scrisă în 1945 de vizionarul autor George Orwell.

”Din cauza discriminării pe baza Certificatului Verde și a delimitărilor impuse în lanțul magazinelor Kaufland, am hotărât să boicotez toate multinaționalele care folosesc aceste aberații. Consider că situația se aseamănă din ce în ce mai mult cu cele relatate în cartea Ferma Animalelor” – a declarat protestatara.

1190 vizite
Distribuie pe