Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a deschis Expo Home Satu Mare la Aushopping
Florin Răchitan  - Sambata, 27 Noiembrie 2021

La Galeria Cinema One Laserplex din cadrul Centrului Comercial Aushopping a fost deschisă oficial, vineri seara, prima ediție Expo Home - expoziție de mobilier și textile - un eveniment care adună laolaltă cele mai mari și mai cunoscute companii din domeniile producătoare de mobilier, textile și design interior din județul Satu Mare.

Expo Home 2021 se desfășoară în weekendul 26-28 noiembrie și aduce în scenă, sub lumina reflectoarelor, în total 8 mari companii producătoare de mobilă și textile din județul nostru.

Evenimentul are loc sub egida Expo Industry Satu Mare, în organizarea SkyLine Events Satu Mare, în colaborare cu AuShopping, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 - 21.00.







Timp de trei zile 5 expozanți din industria de fabricare a mobilei și alți 3 din industria textilă își expun minunatele creații pentru public, iar punctul culminant al evenimentului este o prezentare de  modă a creațiilor vestimentare a patru designeri de excepție, programată pentru sâmbătă, cu începere de la ora 18.00.







Scopul evenimentului este acela de a le oferi vizitatorilor o imagine și o idee cât mai clară și transparentă asupra ofertelor expuse, iar expozanților șansa de a fi cât mai bine văzuți, sens în care organizatorii au decis să organizeze târgul pe două secțiuni și zone de expoziție: mobilă și textile.







Expo Home Satu Mare se organizează în condițiile generale actuale stabilite de organele abilitate ale statului, organizatorii dându-și toată silința în a respecta toate măsurile impuse de autorități pentru siguranța participanților.
















Accesul publicului la eveniment se face gratuit și numai pe baza certificatului verde.

1864 vizite
Distribuie pe