Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Ziua Internațională a Asistenților Medicali, sărbătorită la Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Joi, 12 Mai 2022

De Ziua Internațională a Asistenților Medicali, prefectul Radu Roca a participat la simpozionul organizat pentru prima oară după pandemie de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali, filiala Satu Mare, și a ținut să-i felicite pe toți asistenții medicali din județ pentru profesionalismul și dăruirea de care dau dovadă.

”Astăzi sărbătorim asistenții medicali care își desfășoară activitatea în sistemul medical, prilej cu care doresc să îmi exprim respectul față de activitatea cadrelor medicale – medici, asistenți medicali, moașe, infirmieri pentru efortul depus în asigurarea asistenței medicale.

Asistentul medical are un rolul important în echipa medicală și în procesul de îngrijire al pacienților, dar și în cel de consiliere și informare a acestuia.

Avem nevoie de asistenți medicali profesioniști, bine pregătiți și aproape de pacienții noștri. Căci, nu-i așa, un medic bun e pus în valoare și de echipa de asistenți, asistente pe care o are alături.

Mă bucur să mă aflu alături de dumneavoastră ... Vă salut cu drag și vă doresc să aveți parte de multă sănătate, putere de muncă ! La Mulți Ani, asistenți medicali!”- a spus prefectul Radu Roca în discursul său.

833 vizite
Distribuie pe