Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Adrian Cozma a adoptat calul veteran al Jandarmeriei Române, care se va bucura de viață la Ferma lui Andrei din Ardud Vii
Florin Răchitan  - Marti, 17 Mai 2022

Cunoscut pentru grija pe care o are pentru cai, deținând o adevărată herghelie la ferma din Ardud Vii care poartă numele fiului său, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a răspuns invitației Jandarmeriei Române și a adoptat calul veteran al Cavaleriei, Șarlatan, care nu mai poate să participe la acțiunile specifice de intervenție.

După ce s-au cunoscut și s-au împrietenit la Complexul de Pregătire ”Felix Țopescu” de la București, deputatul sătmărean l-a adus pe Șarlatan la ferma din Ardud Vii, unde asigură cursuri de echitație unui mare număr de copii din județ, inclusiv activități de hipoterapie pentru copiii cu nevoi speciale.


”După mai bine de 17 ani de activitate pentru Jandarmeria Română, acest cal frumos, pe nume Şarlatan, va avea parte de grijă în ferma noastră de la Ardud Vii. Cu siguranţă foarte mulţi copii se vor bucura şi va fi unul dintre punctele de atracţie pe care vizitatorii îl vor putea aprecia.

Mă bucur că am reușit acest transfer, această adopție, pentru că și un cal, la fel ca și un om la bătrânețe, are nevoie să fie îngrijit de persoane care îl înțeleg și care pun pasiune în astfel de activități” – a declarat Adrian Cozma.747 vizite
Distribuie pe