Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De ziua lor, la Negrești-Oaș copiii au fost primari pentru o zi
Primăria Negrești-Oaș  - Miercuri, 1 Iunie 2022

Manifestările dedicate zilei de 1 Iunie au debutat la Negrești-Oaș cu Ziua porților deschise la Primărie. Astfel, tradiția anuală a celor mici de a-și alege primarul a început cu campania electorală a celor patru cadidați ai ediției cu numărul 8: 𝗚𝗵𝗶𝘀̦𝗲 𝗟𝘂𝗶𝘀𝗮, 𝗩𝗮𝗿𝗻𝗮 𝗥𝗮̆𝘇𝘃𝗮𝗻, 𝗗𝗼𝗵𝗶 𝗘𝗱𝘄𝗮𝗿𝗱 𝘀̦𝗶 𝗕𝘂𝗱 𝗔𝗹𝗶𝘀𝗶𝗮.

”𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗼 𝘇𝗶„ este cel mai așteptat moment al zilei și poate al anului pentru elevi. Campania electorală aînceput în urmă cu câteva zile, micii primari si-au luat rolul foarte în serios, s-au pregătit cu întrebări foarte pertinente și cu un program de campanie care vizează educația și infrastructura, dezvoltarea orașului.

”Să nu credeți că m-au iertat, au fost incisivi, mi-au pus întrebări și au așteptat rezolvări, iar după ce s-au așezat pe scaunul de primar au simțit responsabilitatea care vine odată cu el. Mi-au făcut unele sugestii extraordinare pentru dezvoltarea orașului și am mare încredere că voi avea cui să predau scaunul de primar, oricăruia dintre acești copii” – a declarat primărița Aurelia Fedorca.

Campania electorală s-a încheiat cu alegeri democratice, pe buletine de vot, și cu majoritate de voturi 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗲𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗹𝗲𝘀 𝗥𝗮𝘇𝘃𝗮𝗻 𝗩𝗮𝗿𝗻𝗮. Care, neobosit, a și început munca în interesul orașului, alegând să fie partener cu toți contracandidații săi. Împreună cu echipele lor au preluat frâiele orașului pentru o zi și au dat startul distracției la Muzeul în Aer Liber.

1049 vizite
Distribuie pe