Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Concerte și zeci de firme cu sute de locuri de muncă libere în cadrul Expo Industry Satu Mare, în Grădina Romei
Florin Răchitan  - Vineri, 5 August 2022

Organizat de Skyline Events și Fabricat în Satu Mare, în perioada 4-7 august 2022, evenimentul cunoscut deja sub numele de Expo Industry Satu Mare a ajuns la cea de-a doua ediție, fiind unul dintre evenimentele economico-industriale de mare anvergură ce se desfășoară în județul Satu Mare.

Asemeni anului precedent, evenimentul își propune și pentru 2022 să ofere spațiu și cadru profesional de excepție tuturor companiilor importante din județ, cu activități profesionale din diferite domenii, atât pentru promovare, cât și pentru socializare și construirea unor relații profesionale importante între ele și cu mediul extern (potențiali parteneri, clienți și, de ce nu, angajați).

Pe lângă scopul de a crea un eveniment profesional și o expoziție a companiilor de renume din județ, organizatorii își mai propun și crearea unei oportunități pentru ca potențialii angajatori și candidați pentru diferite locuri de muncă disponibile.

Deschiderea oficială a avut loc joi după-amiază, în Grădina Romei, unde atmosfera este deja plăcută, familială și familiară, iar seara s-a încheiat cu un DJ Party.

În cadrul expoziției se desfășoară și conferințe pe diferite tematici profesionale, după următorul program:

13.00 -  Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Satu Mare - Daniele Culic - Prezentare proiect ROHU370.

13.15 – Ștefan  Șuta - Profesor universitar în cadrul Univ. Babeș-Bolyai  - prelegere despre „Comunicarea intra-organizațională”

14.00 - Camera de Comerț și Industrie al județului Szabolcs-Szatmar-Bereg (Nyiregyhaza, Ungaria) – prelegere despre „Piața muncii din Ungaria”

14.15 - Tania Gabriela Ciucean - HR Manager  - prelegere despre „Metode de angajare: cerere și ofertă”.

15.00 - Asociația Camera Meșteșugarilor - Cursuri antreprenoriale și vocaționale pentru facilitarea accesului pe piața muncii din zona transfrontalieră.

15.15– Márton Zsuzsanna - Hitter Technologies – despre „Digitalizare în 2022”.

15.45 - discuții libere pe diverse teme.Următoarele seri, până duminică, sunt rezervate unor super-concerte, cu participarea unor cunoscute și îndrăgite trupe din România și Ungaria, după următorul program:

1074 vizite
Distribuie pe