Locale Altele
Duminica, 12 Iulie 2020
Dum, 12 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A murit acoperit de pământ
Penina Cirţ  - Vineri, 9 Octombrie 2009

Un perete de pământ s-a surpat peste un bărbat de 37 de ani, care lucra la o fântână, la o adâncime de 7 metri. Bărbatul încerca să scoată apa din fântână fără să îşi ia măsurile de protecţie necesare.

 

Tragedia a avut loc vineri dimineaţa în cartierul Tur din Negreşti-Oaş. Gheorghe Stan a intrat în fântâna de peste 7 metri adâncime pentru a aşeza tubul unei pompe cu ajutorul căreia urma să scoată apa murdară ce se acumulase în urma săpăturilor.

 

El nu şi-a luat nici o măsură de protecţie, iar la un moment dat unul dintre pereţii de pământ s-a surpat peste el.

Bărbatul nu a avut nici o şansă, greutatea pământului rupându-i coloana vertebrală. El şi-a găsit sfârşitul sub un val de pământ care l-a acoperit în întregime.

 

Pompierii au săpat timp de două ore pentru a-i scoate trupul la suprafaţă. Intervenţia pompierilor a fost greoaie, deoarece trebuiau să proptească pereţii fântânii, pe măsură ce săpau, pentru ca pământul să nu se surpe şi peste ei.

 

Gheorghe Stan se întorsese sâmbătă din Italia, unde şi-a lăsat doi fraţi la muncă, şi s-a apucat, împreună cu un unchi, să sape fântâna în curtea casei părinteşti. La vederea fiului lor mort, părinţii bătrâni au intrat în şoc şi au fost transportaţi cu ambulanţa la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Tags: mort  fantana  negresti  
1225 vizite
Distribuie pe