Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Exerciții pentru situații de urgență la Tarna Mare, la granița româno-ucraineană
Primăria Tarna Mare  - Vineri, 16 Septembrie 2022

Între 12 și 14 Septembrie, la Tarna Mare a avut loc cursul de prim ajutor în cadrul proiectului ”Avertizare timpurie și pregătire comună pentru situații de urgență în zona transfrontalieră Româno-Ucraineană – WARN”.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Instrumentul European de Vecinătate în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră ENPI Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2014-2020 (www.huskroua-cbc.eu) și implementat de Comuna Tarna Mare în calitate de lider de proiect, în parteneriat cu orașul Ardud, Detașamentul de pompieri nr. 4 din cadrul Departamentului Principal al Serviciului de Urgență de Stat din regiunea Zakarpathia (Ucraina) și Asociația NOVUM (Ucraina).

În prima zi, pompierii voluntari din Tarna Mare și Ardud au participat împreună la pregătire teoretică, iar apoi au putut încerca ei înșiși câteva exerciții importante de prim ajutor. În celelalte zile ale cursului au putut folosi pe teren ceea ce au învățat. Au realizat sarcini de simulare cu ajutorul instructorilor.







1450 vizite
Distribuie pe