Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
First Kids on Mars – expoziție interactivă despre planeta Marte pentru copii, la Shopping City Satu Mare
Shopping City Satu Mare  - Sambata, 17 Septembrie 2022

Luna septembrie vine cu o mulțime de surprize pentru clienții Shopping City Satu Mare, dar mai ales pentru copii.

În perioada 17-26 septembrie, cei mici pot afla secrete cosmice la expoziția interactivă „First Kids on Mars”. Mai mult, tot în această lună,prin campania „Școlari stelari pe primul loc”, centrul comercial pune la bătaie premii garantate instant, dar și pachete cu surprize astronomice, prin tragere la sorți.

Călătorie pe Planeta Roșie în cadrul expoziției „First Kids on Mars”

Începând cu 17 septembrie, între orele 10:00-22:00, copiii pot experimenta viața de astronaut la  Shopping City Satu Mare, explorând Universul prin intermediul realității augumentate. Expoziția „First Kids on Mars” este una interactivă și educativă, iar cei mici vor învăța, prin joacă, desprecălătoria pe Marte și colonizarea planetei, sistemul solar, meteoriți, comete, găuri negre, constelații, gravitație, despre viața astronauților și multe alte lucruri inedite.

Una dintre misiunile micilor astronauți va consta în „lansarea” unei rachete pe Marte. După ce vor pregăti racheta, aceștia „vor pleca” într-o călătorie pe Planeta Roșie, iar cu ajutorul ochelarilor 3D, vor vedea fotografii tridimensionale reale ale planetei realizate de robotul Curiosity. La expoziție sunt așteptați copiiicu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani. Accesul este gratuit, pe bază de programarela numărul de telefon 0752.020.531 sau pe adresa de email info@shoppingcitysatumare.ro. Din oră în oră, vor avea loc tururi ghidate în grupuri de maximum20 de participanți.

„Școlari stelari pe primul loc”, o campanie cu premii astronomice

Până pe 30 septembrie, cumpărăturile de minimum 250 de leipe un singur bon fiscal emis în orice magazin din incinta Shopping City Satu Mare, le pot aduce clienților premii instante și șansa de a câștiga unul dintre cele trei pachete care conțin: un laptop de gaming, o imprimantă și o pereche de căști.

Încrierile în campanie se fac scanând bonul în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” din aplicația mobilă SPOT (în maximum 48 de ore de la emiterea acestuia). Participanții câștigă un premiu garantat,în limita stocului disponibil, și sunt încrișiautomat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele trei pachete astronomice.

Mai multe detalii pot fi găsite pe https://shoppingcitysatumare.ro/.

961 vizite
Distribuie pe