Locale Altele
Miercuri, 5 Octombrie 2022
Mie, 5 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Regele vloggerilor din Ardeal, Ionuț Lenghel, la hotelul grofilor din Satu Mare: i-o plăcut ;))
Florin Răchitan  - Marti, 20 Septembrie 2022

Ardeleanul cu cea mai mare notorietate în mediul online după Mirciulică, Ionuț Lenghel, care postează periodic vloguri pe canalul său de Youtube cu aproape 250.000 abonați, a ajuns azi la Satu Mare și s-a cazat în cel mai scump hotel pe care l-a găsit aici, cunoscut ca fiind un fel de ”cuib al grofilor”.

El a postat un video în care a descris, în stilul său caracteristic, experiența pe care avut-o cu această ocazie, după ce s-a cazat cărând după el nelipsita plăsucă de la Auchan.

În camera hotelului de patru stele i-au plăcut în mod deosebit perinile, hârtia igienică în trei straturi și papucii ascunși în halatul de baie. Pentru cină și-a comandat tot ce a găsit mai scump în meniu, adică platou cu brânzeturi ”ca în Tom & Jerry” cu antipasti și steak făcut mediu ”dar care se vede mai roșu pe cameră ca în realitate” cu foie gras.

La micul dejun l-a distrat că i l-au adus în pungă de hârtie, dar a apreciat ideea bună, fiindcă astfel are șansa să ia la pachet tot ce nu poate să mănânce în camera de hotel. În concluzie, a notat experiența cu ”Păstă Medie” în clasamentul său deja arhicunoscut în România, bucurându-se că a și prins un pic de reducere pentru camera care, în mod normal, costă cam 400 de lei/noapte.  
2081 vizite
Distribuie pe