Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
A început Expo Mobila & Textil Satu Mare. Concerte și parada modei în week-end la Galeria Cinema One Laserplex din Aushopping
Florin Răchitan  - Vineri, 25 Noiembrie 2022

După succesul de anul trecut, organizatorii de la SkyLine Events i-au adus din nou sub același acoperiș pe cei mai apreciați producători locali din domeniile producției de mobilă și fashion, în cadrul unei expoziții colective organizate în atmosfera apropiatelor Sărbători de Iarnă, cu scopul de a oferi sătmărenilor care trec în acest week-end pragul Galeriei Cinema One Laserplex din cadrul Centrului Comercial Aushopping inspirație pentru cadourile de Crăciun.

„Promovarea producătorilor locali din toate ramurile este un lucru extrem de important, deoarece economia trebuie susținută de noi, lucru ce se poate face cel mai bine prin promovarea vânzării produselor autohtone” – afirmă organizatorul Burka-Maksay Istvan-Peter.

Deschiderea oficială a avut loc vineri seara, dar vizitatorii sunt așteptați în întregul sfârșit de săptămână, în fiecare zi între orele 12 – 21, ei urmând să aibă parte și de surprize artistice plăcute.

La loc de cinste printre expozanți se află elevii Liceului de Artă ”Aurel Popp” cu toate creațiile lor recente, iar sâmbătă de la ora 17.30 va avea loc un recital de pian cu Kozma Dorka, apoi de la ora 18.00 o Paradă a Modei, oferită de designerii sătmăreni de la D’or și Divas.
Seara se încheie cu un concert de Crăciun susținut de artiștii sătmăreni Stephanie Barbara și Kozma Máté.

Duminică, începând cu ora 18.00 va avea loc un concert al Anamariei Pteancu, apoi de la ora 19.00 va evolua pe scena evenimentului solista Xáná, iar începând cu ora 20.00 va cânta solistul Kovács Erick.

Partenerii evenimentului: Pure Furniture, Carel Woodworks, Sarmexin, Alfa Vega și Revista Mobila.

890 vizite
Distribuie pe