Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziție Internațională de Mobilă, în acest week-end la Aushopping Satu Mare
Expo Industry Satu Mare  - Sambata, 11 Martie 2023

Satu Mare găzduiește în acest week-end cea de-a doua ediție Expo Mobila Internațional, ce se desfășoară sub egida Expo Industry, în organizarea SkyLine Events, la Galeria CinemaOne Laserplex din incinta Aushopping Satu Mare.

Evenimentul prezintă publicului vizitator companii din județul Satu Mare, care care se bucură de un renume național și internațional din industria de fabricare a mobilei.
De asemenea, timp de trei zile, vizitatorii expoziției se pot delecta nu doar cu piese de mobilier spectaculoase, dar și cu un program artistic pe măsură.


„Ne străduim ca fiecare eveniment pe care-l aducem în fața publicului nostru să ofere mereu ceva în plus, pentru ca toată lumea să găsească plăcerea în a participa la o astfel de expoziție. Așadar, și această edițieoferă, pe lângă expozițiile impresionante de mobilier de talie internațională, și programe artistice pentru iubitorii muzicii, dar și o bursă a locurilor de muncă din industria de fabricare a mobilei” - spune Bura-Maksay Ștefan-Petru, organizatorul principal.

Deschiderea oficială a avut loc vineri, cu un spectacol deosebit oferit de cursanții Școlii de Arte din Satu Mare și a Ansamblului Folcloric GESO. Sâmbătă seara, cu începere de la ora 18, pe scenă vor urca alți artiști îndrăgiți, precum Kozma Dorka, Kozma Mate, Lavinia Pop și Xana, iar duminică, tot de la ora 18, este programată lansarea albumului de debut a lui ARNY, cu invitații săi: Stephanie Barbara , Kovács Erick , Avasán Dániel si Tunas Dávid.

Expozanții sunt cele mai cunoscute firme de producție mobilă din județul nostru, care au dus faima Sătmarului în toată țara și peste hotare, după cum urmează:

1. Carel Woodworks – expozant & partener eveniment

Carel Woodworks este acel loc, unde oamenii creează și lucrează mobilier din lemn masiv la înaltă calitate. Este o companie din zona Transilvaniei, unde tâmplarii specializați transformă stejarul și celelalte materii prime, în mobilier puternic și de durată, de la mese trainice, biblioteci pentru cărțile cu amintiri, vitrine care să evidențiază strălucirea porțelanului și cristalului. Cei de la Carel Woodworks și-au propus să ofere mai mult decât o companie, își doresc să fie un loc pentru oameni cu dragoste față de natură și față de semeni. În viziunea lor, „Oamenii ar trebui să știe că există un drum al lemnului până să ajungă în casele lor, există o poveste a lemnului care la Carel Woodworks e doar începută și care trebuie dusă mai departe”. Motto-ul lor este: Simplu și autentic.
2. Simex – expozant & partener eveniment

Compania Simex are o viziune clară asupra industriei de fabricare a mobilei, și anume, „Arta de a face mobilă”. Este o companie născută în zona de Nord-Vest a țării, dar care a devenit un brand de talie internațională, care își are sediul central în orașul Șimleu Silvaniei, județul Sălaj.
Astăzi, compania Simex este mai mult decât o fabrică de mobilă, este în primul rând o dorință de a oferi satisfacție celor cu gusturi rafinate și cu simțuri dezvoltate pentru frumos, precum și de a oferi delectare pentru ochi sub formă de eleganță, echilibru, rafinament.


Simex înseamnă mobilă-artă sau arta de a face mobilă, dar și natură vie, unde omul și natura întâlnesc lemnul și căldura lui. Mobila Sime este și o adevărată tentație, tentația de a te face să te simți în propria ta casă ca un adevărat rege și o adevărată regină. În sfârșit, Simex reprezintă provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambiție, anume ambiția de a fi cel mai bun.

3. Sarmexin – expozant & partener eveniment

Sarmexin este mai mult decât o fabrică de mobilă, practic este o poveste cu o tradiție semnificativă în fabricarea mobilei clasice din lemn masiv. Mobilierul Sarmexin este recunoscut și apreciat atât la noi în țară, cât și în străinătate. Acest lucru le dă încrederea și imboldul necesar de a participa la toate expozițiile de profil. Cei de la Sarmexin și-au manifestat încântarea și plăcerea față de expoziția de față și așteaptă cu drag vizita iubitorilor de mobilă la standul unde vin cu piese de mobilier și accesorii deosebite, care răspund celor mai variate stiluri și bugete. De altfel, produsele se pot achiziționa pe loc sau se pot personaliza.

4. FreyMob Design – expozant & partener eveniment

FreyMob Design este un alt expozant care este la prima participare la Expo Mobila Internațional, fiind un calificat producător de mobilier din lemn masiv, cu design clasic și modern în același timp. Compania este specializată în lemn masiv și oferă o gamă largă de produse de mobilier, având la bază lemnul și pin. Mobilierul este frumos proiectat și realizat, piesele fiind atemporale, 100% din lemn masiv. Cei de la FreyMob își doresc să ofere produse de înaltă calitate printr-un amestec de tehnologie modernă și apreciere pentru natură. Portofoliul FreyMob Design cuprinde diverse colecții, care se potrivesc diferitelor gusturi, de la stiluri rustice, la tradiționale, clasice și contemporane deopotrivă.

5. Liceul de Arte “Aurel Popp” – expozant

Liceul de Arte “Aurel Popp” Satu Mare vine în calitate de expozant și în acest an, promovând nu doar o educație orientată spre valori democratice și umaniste, dar oferă tuturor elevilor și cadrelor didactice șansa de a-și atinge propriul nivel de excelență într-o ambianță stimulativă și confortabilă, în scopul de a deveni capabili să răspundă adecvat unei societăți aflate într-o continuă schimbare.

Având în vedere statutul Liceului de Artă “Aurel Popp” Satu Mare în ansamblul instituțiilor de învățământ preuniversitar cu orientare vocațională, şi nu numai, precum și ținând cont și de tradițiile și trăsăturile specifice ale acestei instituţii care nu doar generează, dar și păstrează în timp valorile artistice autohtone şi universale, devenind astfel o prezență de nelipsit din cadrul expoziției din acest weekend. Publicul vizitator se va putea bucura cu o expoziție de picturi realizate de elevii talentați ai liceului.

Partenerii evenimentului: Carel Woodworks, Simex, FreyMob Design, Sarmexin

Colaboratorii evenimentului: Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Revista Mobila, Camera De Comerţ, Industrie și Agricultură Satu-Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.1694 vizite
Distribuie pe