Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevi din 7 școli din județul Satu Mare s-au întrecut în concursul „Prietenii pompierilor”
ISU Someș Satu Mare  - Sambata, 20 Mai 2023

Pe stadionul Dinamo din Satu Mare s-a desfășurat vineri concursul tehnico- aplicativ "Prietenii pompierilor",  la care au participat șapte școli  din județ.

Cu un caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, în  domeniul apărării împotriva incendiilor, concursul este compus din mai multe probe care urmăresc  spiritul de echipă, curajul, determinarea, concentrarea și buna organizare.

 „Pista de îndemânare peste obstacole” şi „Ştafeta de 400 de metri cu obstacole” au fost probele practice la care concurenții și-au  putut măsura capacitățile fizice și testa abilităţile de intervenție.

Din comisia de organizare și evaluare a fazei județene a Concursului Național "Prietenii pompierilor" au făcut parte Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Palatul Copiilor Satu Mare și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someș" al judeţului Satu Mare.

În urma parcurgerii probelor din concurs, clasamentul a arătat  astfel:

La categoria fete, locul I a fost obținut  de către  Palatul Copiilor Satu Mare, locul II - Liceul Teoretic German " Johann Ettinger", locul III - Școala Gimnazială nr.3 Negrești-Oaș.

La categoria băieți/mixt, clasamentul a arătat astfel: locul I - Liceul Teoretic German "Johann Ettinger", locul II - Palatul Copiilor Satu Mare, locul III - Școala  Gimnazială Vetiș.Un aport bun și o pregătire  sportivă  pe măsură au avut și echipele care au reprezentat  Școala  Gimnazială "Lucian Blaga" Satu Mare, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare și Școala  Gimnazială Homorodu de Mijloc.La finalul competiţiei, organizatorii au premiat echipele câştigătoare cu diplome, medalii și aplauze puternice. Echipelor câștigătoare le dorim succes la faza naționala!

1518 vizite
Distribuie pe