Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fly Project cântă joi la Miss&Mister Economic
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 4 Noiembrie 2009

Grupul Şcolar Economic "Gheorghe Dragoş" va organiza joi, 5 noiembrie, tradiţionalul spectacol-concurs "Miss&Mister Economic".

 

Spectacolul se va deschide cu un program prezentat de boboci şi va include dansuri tradiţionale româneşti, ţigăneşti şi…irlandeze. Apoi, spectatorii vor putea urmări concertele oferite de formaţiile "Scandalos" din Satu Mare şi "Fly Project".

 

Bobocii vor avea de trecut prin câteva probe care îi vor putea ajuta pe membrii juriului să delibereze: proba la alegere, ce constituie deliciul publicului, prin etalarea unor aptitudini artistice ale elevilor participanţi; ţinuta de zi; ţinuta de seară şi o probă surpriză.

 

Concursul de frumuseţe va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18.00. Spectatorii vor avea posibilitatea să participe la tombola organizată cu ocazia acestui eveniment şi să se bucure de premiile acordate, iar apoi sunt invitaţi la after-party în Clubul Insomnia.

 

Preţul unui bilet este 15 lei, incluzând şi tombola, şi pot fi achiziţionate de la elevii organizatori de la Grup Şcolar Economic "Gheorghe Dragoş" sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor în ziua balului.

Tags: fly project  miss  economic  
1565 vizite
Distribuie pe