Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Satu Mare. Curse la jumătate de preț în luna noiembrie!
Bolt Romania  - Joi, 16 Noiembrie 2023

Bolt, super-aplicația europeană, lansează serviciile de transport la cerere în Satu Mare și își continuă astfel strategia de extindere în orașele reședință de județ. În prezent, serviciile Bolt de transport la cerere sunt disponibile în 29 de orașe și localități din România. 

Serviciile de transport la cerere pot fi accesate cu ușurință în Satu Mare prin instalarea aplicației Bolt din Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. De asemenea, companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Satu Mare începe de la 10 lei, iar în luna noiembrie, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%.


Adrian Zodie, Senior Operations Manager, Bolt România, a declarat: „Bolt este liderul pieței de transport la cerere din România, fiind prezent acum în 29 de orașe majore din țară, iar cu lansarea de la Satu Mare vrem să consolidăm această poziție. Acest efort se încadrează în misiunea noastră de a oferi opțiuni de transport alternativ accesibil, sigur și sustenabil pentru cât mai mulți utilizatori la nivel național.”

Lansarea serviciului de transport la cerere în Satu Mare este și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

Despre Bolt

Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a reda orașele oamenilor, nu mașinilor.

Bolt are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

1078 vizite
Distribuie pe