Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tânără blocată într-un tub de canalizare la Vetiș, salvată de pompieri
ISU „Someș” Satu Mare  - Vineri, 17 Noiembrie 2023

În această noapte, în jurul orei 00.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someș" al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină la extragerea unei persoane, căzută și rămasă blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de 4 cadre militare cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunși la fața locului, forțele militare au identificat o persoană de sex feminin cu vârsta aproximativă de 26 ani, conștientă și cooperantă, care se afla în imposibilitatea autoevacuării.

S-a intervenit de urgență pentru extragerea acesteia, dar din cauza tubului îngust (aproximativ 50 cm) a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiș, care a adus la fața locului un buldoexcavator. Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată.

După aproximativ 2 ore, intervenția de salvare a luat sfârșit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanței SAJ Satu Mare.

În urma evaluării medicale la fața locului, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, acuzând dureri la membrele inferioare.

Pompierii au acționat în continuare pentru sprijinul echipajului Poliţiei Locale Vetiș, care a procedat la balizarea zonei unde s-a produs nefericitul eveniment.

624 vizite
Distribuie pe