Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Auto & Moto Expo, în paralel cu Gastro Expo, în acest week-end la Aushopping Satu Mare
SkyLine Events  - Vineri, 7 Iunie 2024

Vă așteptăm în acest week-end în parcare la Aushopping Satu Mare, unde își dau întâlnire adevărații profesioniști și pasionați auto-moto, la cel mai așteptat eveniment.

Auto & Moto Expo Satu Mare 2024 vă așteaptă la această ediție cu noi modele de autovehicule, tehnologie avansată de ultimă generație, program artistic și un invitat surpriză pentru publicul iubitor de auto & moto.

Așadar, la această ediție Auto & Moto Expo Satu Mare 2024 vor fi prezente:

- Autoturisme de oraș şi teren

- Autovehicule hibride și electrice

- Autoutilitare uşoare și grele

- ATV-uri, motociclete și scutere

- Societăţi de leasing, de asigurare, instituții bancare.Vă așteaptă, de asemenea, un festin culinar la primul Gastro Expo Satu Mare

„Pe lângă a oferi produse de o calitate impecabilă, dorim să construim și o comunitate, așadar suntem încrezători că vom oferi o platformă importantă pentru afacerile mici din zonă, într-un cadru plăcut de la Gastro Fest Satu Mare, ce se desfășoară în paralel cu Auto & Moto Expo 2024, în incinta Aushopping Satu Mare, pe galeria Cinema One Lasarplex. Sprijinim tot ce este local, pentru că e mai proaspăt, mai bun, mai nutritiv și mai de încredere. Astfel, dacă ne vizitați expoziția, vă așteaptă o mare varietate de produse de panificație și patiserie, carne, mezeluri și cârnați proaspeți, brânzeturi, murături, dulciuri și bineînțeles băuturi delicioase care vă vor revigora pe durata vizitei la expo” - explică organizatorul evenimentului, Ștefan Bura-Maksay.

Drifterul Natalia Iocsak, prezentă la Auto & Moto Expo

Dacă tot vorbim de un eveniment dedicat mașinilor și motoarelor, în cadrul Auto & Moto Expo avem și un invitat special din lumea auto, Natalia Iocsak din Livada, prima femeie pilot care a câștigat o etapă din Campionatul Național de Drift. Ea va fi în mijlocul publicului la data de 8 iunie 2024, între orele 12.00 – 18.00, sosind împreună cu mașina ei de cursă la întâlnirea cu publicul sătmărean.

Programul cultural-artistic din acest weekend:

Vineri 7 iunie 2024

19.00-20.30 Black River Blues Band

21.00-22.30 Concert DR BRS

Sâmbătă 8 iunie 2024

17.00-17.45 Discuții cu firmele expozante pe teme de mașini și subiecte conexe.

18.00-18.45 Lara & Alexandra

19.00-19.45 Lavinia Pop

20.00-20.45 Xáná

21.00-21.45 Bertici Fivérek
Locația evenimentului: Parcarea Aushopping Satu Mare de pe Drumul Careiului nr 77-79.

Perioada de desfășurare a evenimentului: 6-8 iunie 2024, programul expoziției fiind între ore: 12.00-22.00.

Organizatori: Skyline Events & Expo Industry Satu Mare.

Parteneri în organizare: Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare, Județul Satu Mare - Consiliul Județean, Aushopping România, Aushopping Expo, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW), Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Sponsori: ATP Group, MG Motor, Mazda, Suzuki.

Partenerii evenimentului: Țiriac Auto, Mercedes-Benz, Hyundai, AutoGrand - Dealer Autorizat Volvo, SsangYong Satu Mare, Skoda Baia Mare Merlin Auto, Lexus Oradea, Ford West Satu Mare, Toyota Satu Mare – Service, Auto Motor, Cf Moto, KTM, Isuzu.

505 vizite
Distribuie pe