Locale Altele
Luni, 21 Septembrie 2020
Luni, 21 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aplicaţie de anvergură a pompierilor la Valea Măriei – Fotogalerie
Lorena Georgi  - Marti, 23 Septembrie 2008

Peste 100 de pompieri de la Detaşamentul Satu Mare, Staţia Negreşti-Oaş şi Garda de Intervenţie Turţ au participat azi dimineaţă la un exerciţiu tactic care s-a desfăşurat la complexul de agrement de la Valea Măriei.

Prin situaţia tactică creată, respectiv izbucnirea unui incendiu la etajul II, unde au fost surprinse persoane, s-a urmărit organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de intervenţie pentru stingerea incendiului, cât şi pentru evacuarea persoanelor surprinse de incendiu.

La acţiune au participat şase autospeciale cu pompierii din zonele aflate în imediata apropiere, un echipaj de ambulanţieri de la Negreşti-Oaş, comanda  ISU Satu Mare, în frunte cu inspectorul şef, colonelul Gheorghe Strâmb, prim adjunctul acestuia, colonelul Iulian Burz şi membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Negreşti-Oaş. De organizarea acestei simulări s-a ocupat colonelul Sălăgean Vasile, din cadrul ISU Satu Mare.

La finalul aplicaţiei, care a durat aproximativ o oră, la Valea Măriei a sosit şi primarul oraşului Negreşti-Oaş, Nicolae Bura, care a vrut să se asigure că totul a decurs bine, dar şi să-i felicite pe pompieri pentru felul în care ştiu să gestioneze situaţiile de urgenţă.
 


 


 


 


 


 


 

 

Tags: aplicatie  pompieri  valea mariei  
3840 vizite
Distribuie pe