Locale Altele
Joi, 16 Iulie 2020
Joi, 16 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Moş Nicolae vine pe motocicletă şi îşi alege o Miss
Florin Răchitan  - Joi, 3 Decembrie 2009

Motocicliştii de la Eagle Bikers îl aduc sâmbătă pe Moş Nicolae în parcul din centrul Sătmarului, unde copiii cuminţi vor primi cadouri, iar părinţii nu prea cuminţi şi prea interesaţi de motoare vor fi plimbaţi pe ele câteva ture. Mai ales mămicile tinere!

 

Bikerii se vor aduna în Piaţa Libertăţii la ora 17, după ce vor împărţi cadouri şi copiilor de la Centrul de Plasament „Diana”, care sunt deja prieteni vechi ai motocicliştilor.

 

După aceea urmează „treburile serioase”: Moş Nicolae va fi preşedintele juriului care va desemna o Miss pe pofta inimii sale, de la ora 19, la Club Infinity.

 

Nu mai puţin de 13 concurente, număr cu noroc, vor concura pentru a primi cadoul cel mare de la Moş.

Ele vor defila în rochiţe de Crăciuniţe, în ţinute de zi şi de seară, vor dansa şi vor trece şi printr-o „probă sexy”, despre care nu vrem să dezvăluim acum mai multe.

 

Între probe vor avea loc momente artistice prezentate de tineri artişti locali, iar întregul spectacol va ţine până spre miezul nopţii. Preţul unui bilet este 5 RON, toţi banii adunaţi urmând să fie donaţi copiilor de la Centrul de Plasament „Diana”.

1297 vizite
Distribuie pe