Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Două accidente mortale într-o singură zi
Sergiu Lenghel  - Duminica, 6 Decembrie 2009

Două persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă, în urma unor accidente de circulaţie produse pe raza localităţilor Negreşti-Oaş şi Turţ.

Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 11.00 pe strada Victoriei din oraşul Negreşti-Oaş.

În timp ce se afla la volanul autoturismului său, Dănuţ S., un tânăr în vârstă de 23 de ani, l-a accidentat grav pe Gheorghe P., de 68 de ani, care circula cu bicicleta în aceeaşi direcţie, fără să se asigure corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga.

 

Cadrele medicale de pe ambulanţă nu au mai putut să-l resusciteze, victima decedând în drum spre Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, în urma unui stop cardio-respirator.

 

Tot sâmbătă, în jurul orei 17.00, Mariana Z., o şoferiţă de doar 19 ani, a fost protagonista unui tragic accident de circulaţie pe strada Susani din localitatea Turţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, inspector de poliţie Ana Mălăescu, impactul frontal al autoturismului cu victima a fost atât de puternic încât aceasta a fost aruncată la câţiva metri de locul accidentului, decedând pe loc. Este vorba despre Maria D., de 46 de ani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, fără a avea aplicate pe îmbrăcăminte elemente fluorescent-reflectorizante.

Seria neagră de accidente rutiere soldate cu moartea victimelor din această săptămână, a început de miercuri, atunci când un băieţel de 7 ani a decedat a doua zi la spital, după ce a fost lovit în plin de un autoturism Dacia în localitatea Vetiş.

Tags: accidente  mortale  turt  negresti  
3218 vizite
Distribuie pe