Locale Altele
Luni, 28 Septembrie 2020
Luni, 28 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziţie de porumbei la Carei
Sergiu Lenghel  - Marti, 8 Decembrie 2009

Sute de porumbei vor putea fi admiraţi începând de vineri în cadrul unei expoziţii ce va avea loc în premieră la Casa de Cultură din municipiul Carei.

Expoziţia Internaţională "Columbofila" îşi va deschide porţile de la ora 13.00, pe lângă porumbei fiind aduşi şi animale mici, precum iepuri sau găini.

 

Careiul reprezintă un centru columbofil puternic, având nu mai puţin de 14 crescători de porumbei, unul dintre ei fiind şi Papp Zoltan, preşedintele filialei locale a Asociaţiei "Albatros" Cluj Napoca.

 

De vineri până duminică vor expune membrii asociaţiilor de profil din Carei, Satu Mare, Zalău, dar şi din localităţile Fehergyarmat şi Nyiregyhaza (Ungaria), respectiv Kosice (Slovacia).

 

Expoziţia va fi cu vânzare, aşa că cei care vor să meargă acasă cu un iepure sau un porumbel vor trebui să scoată din buzunar câteva sute de lei pentru acest capriciu. Cei care nu vor avea ocazia să ajungă în wee-kend la Carei vor putea admira toate aceste animale în data de 21 ianuarie 2010 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Tags: porumbei  expozitie  carei  
3435 vizite
Distribuie pe