Locale Altele
Marti, 4 August 2020
Marti, 4 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala Royal Dance Club
Cristian Tudor  - Vineri, 18 Decembrie 2009

A treia ediție a Galei Royal Dance Club a avut loc vineri seara la Casa de Cultură a Sindicatelor. În fața unei săli pline au urcat pe scenă cele mai bune perechi ale clubului, acestea fiind de-altfel premiate de directorul Ludovic Gyure.


Pe rând, perechile Lucian Pantiș - Roxana Ștefanca, Răzvan Burciu - Teodora Andreica, Rareș Avram - Silvia Săveanu, Bogdan Chilian - Diana Varga, Eduard Ignat - Anca Feldi, Andrei Buze - Diana Ziman, Raul Koskocseak - Mara Weisembacher, Laurențiu Ocian - Oana Iager, Tomas Szollosi - Iasmin Bonea, Dragoș Hepcal - Antonia Pop, Denis Lup - Valentina Pop, Cosmin Pop - Alexandra Bota, Mihnea Bota - Andrea Cadar, Luca Medesan - Iris Roatiș și-a ridicat premiile și, bineînțeles, au făcut și o mică demonstrație de dans.

           

Organizatorii au pregătit și un moment special în cadrul galei, fiind premiați și colaboratorii de la Casa de Cultură, cu care clubul a colaborat excelent în ultimii 16 ani.


           

Vedetele Galei au fost Paolo Campigotto și Emilia Oprea, alături de Marius Iepure și Cristina Kessler.


           

Perechea italo-română Paolo Campigotto - Emilia Oprea este în prezent pe locul 42 în clasamentul mondial și e câștigătoarea en-titre a Cupei României, iar Marius Iepure și Cristina Kessler au reușit în acest an, printre altele, o clasare pe locul II la Openul Belgiei și o intrare în semifinalele Openului Germaniei.


 

„A fost un an foarte bun. Mult mai bun decât 2008 dacă ţinem cont de faptul că am reușit și o calificare în finala Cupei României și ne-am prezentat foarte bine la toate concursurile la care am participat, inclusiv la Stuttgart și Budapesta. Le mulțumim părinților pentru sprijinul acordat pentru întreaga activitate din acest an și le dorim tuturor Sărbători Fericite și un An Nou plin de bucurii” - a spus la final antrenorul Ovidiu Ignat.

6793 vizite
Distribuie pe