Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Câştigătoarele concursului “Cum să devin model”
SM Online  - Duminica, 20 Decembrie 2009

Sâmbătă seara a fost difuzată la Nord-Vest TV finala concursului “Cum să devin model”, în cadrul căruia zece tinere sătmărence au concurat pentru două locuri câştigătoarea ce asigură promovare internaţională în modeling, prin intermediul Agenţiei Gaby’s Models.

 

Timp de două săptămâni, cititorii SM Online au avut ocazia să-şi voteze favoritele în cadrul unei rubrici speciale dedicate acestei emisiuni-concurs.

Voturile au contat în alcătuirea clasamentului final, dar deciziile finale în privinţa câştigătoarelor au fost luate de membrii juriului, format din specialişti din lumea modei.

 

Fetele au concurat în două serii de câte cinci locuri, fiecare serie desemnând câte o câştigătoare.

Dacă la cea de-a doua serie, decizia juriului a coincis cu ordinea în care s-au clasat fetele pe baza voturilor exprimate de cititorii SM Online, câştigătoare fiind Carina Hendea, la prima serie am avut parte de surprize, în sensul că juriul a desemnat-o câştigătoare pe Lorena Bogdan, în timp ce Anita Lihor a adunat cele mai multe voturi de la cititorii site-ului.


SM Online a pregătit un premiu special pentru cea care a adunat cele mai multe voturi de la cititorii noştri, Anita Lihor având asigurată o şedinţă foto gratuită la studioul Julart, în urma căreia artistul fotograf Ciprian Jula îi va alcătui un album de prezentare profesionist.

2291 vizite
Distribuie pe