Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au murit de Crăciun. Unul înecat, altul asfixiat
Sergiu Lenghel  - Duminica, 27 Decembrie 2009

Week-end extrem de agitat pentru pompierii sătmăreni. Două persoane au decedat în comuna Bixad, respectiv în municipiul Satu Mare.

 

Primul incident a avut loc sâmbătă dimineaţa, Staţia de Pompieri Negreşti Oaş fiind solicitată pentru un caz de înec. Un bărbat în vârstă de 57 de ani era căzut în râul Strâmba din satul Boineşti, acesta fiind găsit mort de către pompierii militari.

 

Un alt eveniment tragic în care şi-a pierdut viaţa un sătmărean a avut loc duminică dimineaţa. Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a fost sesizat la ora 05.52 despre un incendiu izbucnit la apartamentul nr. 42 din blocul 23 de pe strada Anghel Saligny nr. 1.

 

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pe hol fiind găsit în stare de inconştienţă proprietarul apartamentului, Alexandru Barabaşi, de 63 de ani.

 

Deşi acesta a fost resuscitat, viaţa sa nu a mai putut fi salvată. După aproape 30 de minute, pompierii au reuşit să stingă focul din cele două camere ale apartamentului. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 3.000 lei, iar potrivit pompierilor, bătrânul ar fi fost de vină, deoarece a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera incendiul.

Tags: inecat  asfixiat  craciun  
2209 vizite
Distribuie pe