Locale Altele
Vineri, 17 Septembrie 2021
Vin, 17 Sept 2021
BUG Mafia la Zambara
Sergiu Lenghel  - Joi, 7 Ianuarie 2010

Cluburile sătmărene se întrec şi în acest week-end în oferte care de care mai tentante pentru a atrage cât mai mulţi tineri. Cea mai longevivă trupă de hip-hop din România va concerta sâmbătă seara, după miezul nopţii, în clubul Zambara.

 

Înfiinţată în anul 1994, B.U.G. Mafia deţine 16 albume în discografie, după ce anul trecut a lansat al doilea volum din seria "Viaţa noastră".

Fanii acestei trupe vor putea asculta şi cea mai nouă piesă de pe ultimul album, respectiv "Cu tălpile arse", sau melodia ce are şi un videoclip difuzat pe toate posturile de muzică, "În anii ce au trecut".

Caddy, Uzzy şi Tataee vor cânta şi piese vechi refăcute în totalitate, ce se regăsesc în volumul II al albumului "Viaţa noastră".

 

Tot sâmbătă seara, pentru cei care preferă alt gen de muzică, clubul Insomnia a pregătit un "Minimal Night Party". Invitatul special este Dj Jasc, care va mixa pe funky house, electro sau deep house. Dj Jasc a fost nominalizat în cadrul nights.ro awards la rubricile "Cel mai bun DJ din România în 2008" şi "Cea mai bună producţie muzicală (electronică) din România în 2008" cu piesa "Dusted".

 

În clubul Infinity va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, o petrecere denumită "Urban Party" organizată de Dj Col3a din Baia Mare, care susţine mişcarea hip-hop. Toţi cei care vor să danseze pe toate stilurile posibile - R&B, Break, Rapcore, Drum "n base şi Hip-Hop - au acum ocazia de a demonstra cât de bine se pricep în domeniu.

Tags: concerte  weekend  cluburi  
2351 vizite
Distribuie pe