Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un elev s-a spânzurat în curtea şcolii
Sergiu Lenghel  - Luni, 25 Ianuarie 2010

Un tânăr de 26 de ani şi-a pus capăt zilelor duminică seara în curtea Şcolii de Arte şi Meserii din Carei. Robert Karaba a spus adio vieţii, spânzurându-se lângă internatul unde era cazat.

Acesta era elev în anul II la seral la Liceul "Iuliu Maniu", iar până în anul 2004 a trăit la Casa de copii din Pomi, fiind părăsit de mama sa, după ce tatăl său a decedat.

 

Conducerea Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului nu-şi poate explica gestul tânărului, mai ales că acesta avea intenţii serioase de a pleca în străinătate.

 

"Avea o pasiune pentru maşini. Ştiu că i-a adus cineva o maşină, a vândut-o cu 700 de euro, iar cu ce a câştigat din vânzarea maşinii, aproape 200 de euro, urma să plece în Germania să muncească. El a mai plecat şi de altă dată. Îi plăcea să fie independent" - afirmă directorul DGASPC, Adrian Marc.

 

Potrivit acestuia, în seara de duminică Robert a discutat cu pedagogul, se comporta normal şi nu părea că l-ar nemulţumi ceva. Deşi a fost externat din centrul de plasament în urmă cu patru ani, DGASPC se va ocupa de costurile înmormântării, care va avea loc miercuri, cel mai probabil în comuna Valea Vinului, de unde provine familia băiatului.

 

Această sinucidere este a treia în ultimele şapte zile, după ce săptămâna trecută un elev de la Liceul Ortodox s-a aruncat în râul Someş, iar un altul de la Liceul Alimentar s-a spânzurat într-o anexă a locuinţei sale din Bârsău.

Tags: elev  spanzurat  carei  
2078 vizite
Distribuie pe