Locale Altele
Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Mie, 19 Ian 2022
In memoriam Florin Cosma
Sergiu Lenghel  - Joi, 4 Februarie 2010

Pe data de 4 februarie ar fi împlinit 18 ani, însă acum nu mai e printre noi. Pentru tânărul Florin Cosma ziua de joi trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viaţa sa. În loc să-i organizeze petrecerea de majorat, prietenii, colegii şi mama sa aprind o lumânare în memoria sa.

 

Elevul care s-a aruncat de pe podul Golescu în noaptea de 19 ianuarie a rămas doar în amintirea colegilor din clasa a XI-a A de la Liceul Teologic Ortodox "Nicolae Steinhardt".

 

Motivul care l-a determinat să facă acest gest rămâne şi acum un mister, chiar şi fratele său negând că Florin s-ar fi sinucis pe fondul unei decepţii în dragoste. Melinda Labos, o fostă prietenă a lui Florin confirmă acelaşi lucru.

Ultimul care l-a văzut pe tânărul elev, cel care a fost martor la întreaga scenă de pe podul Golescu, este Arnold, cel mai bun prieten al lui Florin, însă nici el nu-şi poate explica gestul necugetat.

 

Pozele lui Florin Cosma au rămas pe contului lui de pe site-ul de socializare hi5, unde vizitatorii sunt întâmpinaţi de un "omuleţ virtual" care se descrie ca fiind într-o stare tristă. "Îngerash nebun" - aşa îşi spunea Florin pe hi5, unde îşi făcuse mai mulţi prieteni. Una dintre colegele de clasă, Oana, a scris mai multe comentarii pe contul lui, unde sunt postate zeci de fotografii cu cel care şi-a luat adio de la viaţă atât de repede.

 

"Ai fost un coleg foarte bun... deşi ne mai certam noi, dar treceam cu vederea... Nu te vom uita!!!"/ Acum... poate urci pe treptele Raiului... pe acele trepte pe care ţi le-ai ales tu... nu te voi uita niciodată. Condoleanţe familiei tale" - sunt câteva din mesajele transmise de Oana.


Trupul lui Florin Cosma nu a fost găsit nici până azi, iar potrivit pompierilor, şansele de a-l găsi sunt minime.

 

SM Online transmite sincere condoleanţe familiei Cosma. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Tags: florin cosma  memoriam  
2514 vizite
Distribuie pe