Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maria Pop, alias Lara Croft, este cea mai frumoasă boboacă
Sergiu Lenghel  - Sambata, 20 Februarie 2010

"Riocarnavalul boboacelor" nu va fi uitat multă vreme de sutele de sătmăreni prezenţi vineri seara în clubul Insomnnia.
 


Un spectacol cum nu ne-a fost dat să vedem cam de multă vreme prin oraşul nostru, în care am avut parte de toate: muzică de cea mai bună calitate, hohote de râs şi, nu în ultimul rând, fete frumoase.
 

 

Conceput într-un stil original, marca Erika Lucaci, Finala "Miss Boboc 2010" ne-a introdus în atmosfera carnavalului de la Rio, unde protagonistele principale au fost cele nouă concurente înscrise pentru titlul de cea mai frumoasă boboacă.
 

 

Tânăra de 15 ani care a reuşit să convingă juriul este elevă la Grupul Şcolar Forestier "Constantin Brâncuşi" şi a fost favorita publicului. Maria Pop a primit coroniţa mult râvnită, dar şi suma de 1.000 lei, plus încă 200 lei, bani pe care i-a primit fiecare participantă.
 

 

Proba la alegere a fost decisivă în opinia celor prezenţi în clubul sătmărean, boboacele având posibilitatea să demonstreze ce talente au. Unele au ales să cânte, altele să danseze, însă cea care a surprins în mod plăcut asistenţa a fost Maria Pop, alias Lara Croft, care a făcut un show de excepţie, gen Tombraider, ajungând chiar să escaladeze balconul clubului.
 

 

Fetele de la trupa "Energy" şi o tânără domnişoară care a dansat pe ritmuri orientale i-au lăsat cu gura căscată pe reprezentanţii sexului tare. Unii nu au rezistat tentaţiei şi ne-au oferit o scenă care ne-a adus aminte de momentul în care Băse" juca alături de o dansatoare, pe aceleaşi ritmuri.
 

 

"Piesa de rezistenţă" a reprezentat-o Carla Lucaci, solista elevă la Liceul de Artă "Aurel Popp", care a cântat mai multe cover-uri după piese ale unor cunoscuţi interpreţi.


 

Cea mai frumoasă boboacă din Satu Mare a fost desemnată Maria Pop de la Grupul Şcolar Forestier "Constantin Brâncuşi". Ocupanta locului II este Bianca Pintea, elevă la Grupul Şcolar Economic „Gheorghe Dragoş”, care s-a ales cu un premiu de 600 lei.
 

 

Mare dezamăgire a fost însă în rândul fanilor lui Vivien Monory, cea mai frumoasă boboacă de la Colegiul Naţional "Doamna Stanca", care a obţinut doar locul III şi suma de 400 lei.
 

 

Daiana Tripon, reprezentanta Colegiului Naţional "Ioan Slavici" a primit titlul de "Miss Popularitate" şi un abonament la un salon de frumuseţe. Distracţia a continuat până în zori, cu muzica pusă de rezidentul clubului, DJ Big Junior.
 Pentru mai multe poze click aici sau pe site-ul partener 25ora.ro.
34763 vizite
Distribuie pe