Luni, 02 Martie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
A apărut Buletin de Carei.ro
Florin Răchitan - Miercuri, 24 Februarie 2010

Ne face o deosebită plăcere să anunţăm apariţia în spaţiul virtual a site-ului Buletin de Carei.ro, urmaşul săptămânalului cu acelaşi nume, care a fost o apariţie constantă în modesta presă locală din Carei în ultimii ani.

 

Înţelegem foarte bine motivele pentru care echipa redacţională, formată din prietenii noştri Daniela Ciută, Ioana Câcu şi Paul Sarvadi, au renunţat la tipografie şi au ales să-şi continue activitatea la un cotidian online şi îi felicităm pentru că au făcut acest pas.

 

Merită toată lauda mai ales dacă aruncăm o privire pe site-ul pe care l-au creat: design elegant, structură simplă şi accesibilă, cu rubrici aranjate logic şi cu o sumedenie de informaţii şi servicii utile cititorilor. Cât despre conţinut, se simte profesionismul şi dorinţa de a nu îngrămădi toate gozurile pe site numai pentru a crea impresia de flux continuu de ştiri.

 

Trebuie apreciat şi curajul cu care şi-au asumat din prima zi traficul (care, de-altfel, evoluează foarte frumos), dând dovadă de transparenţă totală prin apelarea la un serviciu de contorizare recunoscut în tot Internetul românesc.

 

În editorialul din ziua lansării oficiale, redactorul coordonator Paul Sarvadi subliniază:  „E un act de patriotism local, până la urmă, pentru că, oricât de mult s-ar strădui colegii noştri  din presa judeţeană nu vor putea niciodată să reflecte în totalitate ceea ce se întâmplă aici, în Carei, în urbea în care cu toţii locuim. Iar dreptul la liberă informare e unul primordial şi garantat chiar de Constituţia României”.

 

That’s the spirit! Aşa se face presa de calitate, nu numai în domeniul online! Bine aţi venit în branşa noastră, dragi colegi, şi sperăm să rezistaţi cel puţin până va dăinui monumentul în centrul oraşului vostru!Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
1
Pareri (4)
Autor : Otto Pop
Am gresit url-ul :) Era http://sexysm.ro
(27-02-2010,21:56)
Autor : Otto Pop
Daca vrei facem si noi un banner exchange, contacteaza-ma prin e-mail.
(27-02-2010,21:54)
Autor : Admin
Multumim pentru idee. Am bagat link-uri in text, iar in viitor ne gandim sa afisam bannerele mai multor site-uri partenere de la care am primit solicitari in acest sens. Vom fi onorati sa afisam si bannerul Buletinului de Carei.
(24-02-2010,15:04)
Autor : vizitator
Idee Pus un banner care sa redirectioneze vecinii nostri http://www.buletindecarei.ro
(24-02-2010,14:22)
1
Vizite : 2484

Eveniment

Pompierul-erou felicitat de prefect
Luni, 02 Martie 2015
Prefectul judetului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, l-a felicitat luni pe angajatul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Somes" Satu Mare, plutonierul major Mihai Stef, pentru fapta sa de curaj. Subofiterul a fost cel care, alaturi de un alt cetatean din Satu Mare, a salvat-o din râul Someş pe tânăra de 16 ani care s-a aruncat săptămâna trecuta de pe podul Golescu.
O fermă de porci din Livada a luat foc, 4.000 de porci au murit
Luni, 02 Martie 2015
Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, a intervenit, duminică, la ora 16.30, cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de iluminat şi evacuare a fumului şi o ambulanţă tip SMURD, sub comanda Plt adj. şef. Epuran Marius, în oraşul Livada, str. DN 19, unde a izbucnit un incendiu la o fermă zootehnică de creştere a porcilor, aflată în proprietatea firmei S.C. AGRO PIG S.R.L. Forţele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, au ajuns la locul intervenţiei.
Elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” au împărțit mărțișoare
Luni, 02 Martie 2015
Un grup de elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, reprezentanți ai Consiliului Elevilor, au oferit, duminică 1 Martie, mărțișoare celor 86 de doamne aflate la Centrul de Îngrijire și Asistență Șansa, centru amplasat în municipiul Satu Mare în cartierul Solidarității, pe strada Ilișești.În acest centru sunt oferite servicii de îngrijire și asistență socială adulților cu probleme sociale.
Şoferiţe „amendate” cu mărţişoare
Duminica, 01 Martie 2015
Ca în fiecare an de 1 Martie, şoferiţele care circulau la orele amiezii prin Centrul Vechi au tras iniţial o sperietură zdravănă când au fost oprite de echipajele comune ale Poliţiei Rutiere şi Registrului Auto Român, pentru ca puţin mai târziu feţele să li se lumineze cu zâmbet la vederea mărţişoarelor pe care i le ofereau agenţii.
Mărţişoare de la jandarmi
Duminica, 01 Martie 2015
Jandarmii sătmăreni au ieşit duminică în misiune pe străzile municipiului Satu Mare, dar de data aceasta n-au prins infractori, ci au împărţit mărţişoare tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit în drum. Ei au început acţiunea pe Aleea Coposu din centrul oraşului şi au ajuns până în Piaţa Mare, apoi în zona Pieţei Someş şi pe Bulevardul Cloşca.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici