Marti, 27 Ianuarie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
A apărut Buletin de Carei.ro
Florin Răchitan - Miercuri, 24 Februarie 2010

Ne face o deosebită plăcere să anunţăm apariţia în spaţiul virtual a site-ului Buletin de Carei.ro, urmaşul săptămânalului cu acelaşi nume, care a fost o apariţie constantă în modesta presă locală din Carei în ultimii ani.

 

Înţelegem foarte bine motivele pentru care echipa redacţională, formată din prietenii noştri Daniela Ciută, Ioana Câcu şi Paul Sarvadi, au renunţat la tipografie şi au ales să-şi continue activitatea la un cotidian online şi îi felicităm pentru că au făcut acest pas.

 

Merită toată lauda mai ales dacă aruncăm o privire pe site-ul pe care l-au creat: design elegant, structură simplă şi accesibilă, cu rubrici aranjate logic şi cu o sumedenie de informaţii şi servicii utile cititorilor. Cât despre conţinut, se simte profesionismul şi dorinţa de a nu îngrămădi toate gozurile pe site numai pentru a crea impresia de flux continuu de ştiri.

 

Trebuie apreciat şi curajul cu care şi-au asumat din prima zi traficul (care, de-altfel, evoluează foarte frumos), dând dovadă de transparenţă totală prin apelarea la un serviciu de contorizare recunoscut în tot Internetul românesc.

 

În editorialul din ziua lansării oficiale, redactorul coordonator Paul Sarvadi subliniază:  „E un act de patriotism local, până la urmă, pentru că, oricât de mult s-ar strădui colegii noştri  din presa judeţeană nu vor putea niciodată să reflecte în totalitate ceea ce se întâmplă aici, în Carei, în urbea în care cu toţii locuim. Iar dreptul la liberă informare e unul primordial şi garantat chiar de Constituţia României”.

 

That’s the spirit! Aşa se face presa de calitate, nu numai în domeniul online! Bine aţi venit în branşa noastră, dragi colegi, şi sperăm să rezistaţi cel puţin până va dăinui monumentul în centrul oraşului vostru!Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
1
Pareri (4)
Autor : Otto Pop
Am gresit url-ul :) Era http://sexysm.ro
(27-02-2010,21:56)
Autor : Otto Pop
Daca vrei facem si noi un banner exchange, contacteaza-ma prin e-mail.
(27-02-2010,21:54)
Autor : Admin
Multumim pentru idee. Am bagat link-uri in text, iar in viitor ne gandim sa afisam bannerele mai multor site-uri partenere de la care am primit solicitari in acest sens. Vom fi onorati sa afisam si bannerul Buletinului de Carei.
(24-02-2010,15:04)
Autor : vizitator
Idee Pus un banner care sa redirectioneze vecinii nostri http://www.buletindecarei.ro
(24-02-2010,14:22)
1
Vizite : 2456

Eveniment

A fugit de la locul faptei după ce a accidentat un băiat de 9 ani
Duminica, 25 Ianuarie 2015
Joi în jurul prânzului polițiștii rutieri careieni au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în aceiași zi în jurul orei 08.00, fiul său în vârstă de 9 ani a fost accidentat de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului. În urma impactului minorul a fost rănit ușor, acesta a fost transportat la Spitalul din Carei.
Accident rutier la Negrești-Oaș
Duminica, 25 Ianuarie 2015
Polițiștii rutieri negreșteni au intervenit vineri, la un eveniment rutier produs pe strada Ion Creangă din localitatea Negrești Oaș. La fața locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul: Gheorghe C. a condus autoturismul marca Toyota, pe strada menționată anterior, iar la intersecție cu strada Victoriei nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Mercedes, care era condus regulamentar de Vasile C.
Sătmărenii s-au prins în Hora Unirii
Sambata, 24 Ianuarie 2015
Sute de sătmăreni au participat sâmbătă la manifestările de sărbătorire a Unirii Principatelor Române, ocazie cu care, spre deosebire de anii trecuţi, când mereu au existat mici boicoturi cauzate de tensiunile politice electorale, de data aceasta s-au prins cu toţii în Hora Unirii. Manifestările desfăşurate în faţa bustului domnitorului Alexandru Ioan Cuza, amplasat lângă sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, au început cu salutul Gărzii de Onoare la adresa prefectului.
Ziua Unirii Principatelor, marcată de elevii Colegiului „Unio-Traian Vuia”
Vineri, 23 Ianuarie 2015
Ziua Unirii Principatelor Române , a fost sărbătorită de elevii clasei a XII-a F, secţia Arhitectură, a Colegiului Tehnic “ Unio – Traian Vuia” Satu Mare prin participarea sub coordonarea prof. Cadar Angela, la o manifestare organizată în colaborare cu Muzeul de Istorie Satu Mare, pe această temă. Totodată a fost evocată personalitatea Elenei Cuza, soţia domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Invitație la manifestările de Ziua Unirii Principatelor, la Satu Mare
Joi, 22 Ianuarie 2015
Instituţia Prefectului judeţului Satu Mare, Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria municipiului Satu Mare şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare organizează sâmbătă, 24 ianuarie 2015, de la ora 12, manifestări dedicate Zilei Unirii Principatelor Române. Acestea se vor desfăşura în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici