Luni, 27 Aprilie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
A apărut Buletin de Carei.ro
Florin Răchitan - Miercuri, 24 Februarie 2010

Ne face o deosebită plăcere să anunţăm apariţia în spaţiul virtual a site-ului Buletin de Carei.ro, urmaşul săptămânalului cu acelaşi nume, care a fost o apariţie constantă în modesta presă locală din Carei în ultimii ani.

 

Înţelegem foarte bine motivele pentru care echipa redacţională, formată din prietenii noştri Daniela Ciută, Ioana Câcu şi Paul Sarvadi, au renunţat la tipografie şi au ales să-şi continue activitatea la un cotidian online şi îi felicităm pentru că au făcut acest pas.

 

Merită toată lauda mai ales dacă aruncăm o privire pe site-ul pe care l-au creat: design elegant, structură simplă şi accesibilă, cu rubrici aranjate logic şi cu o sumedenie de informaţii şi servicii utile cititorilor. Cât despre conţinut, se simte profesionismul şi dorinţa de a nu îngrămădi toate gozurile pe site numai pentru a crea impresia de flux continuu de ştiri.

 

Trebuie apreciat şi curajul cu care şi-au asumat din prima zi traficul (care, de-altfel, evoluează foarte frumos), dând dovadă de transparenţă totală prin apelarea la un serviciu de contorizare recunoscut în tot Internetul românesc.

 

În editorialul din ziua lansării oficiale, redactorul coordonator Paul Sarvadi subliniază:  „E un act de patriotism local, până la urmă, pentru că, oricât de mult s-ar strădui colegii noştri  din presa judeţeană nu vor putea niciodată să reflecte în totalitate ceea ce se întâmplă aici, în Carei, în urbea în care cu toţii locuim. Iar dreptul la liberă informare e unul primordial şi garantat chiar de Constituţia României”.

 

That’s the spirit! Aşa se face presa de calitate, nu numai în domeniul online! Bine aţi venit în branşa noastră, dragi colegi, şi sperăm să rezistaţi cel puţin până va dăinui monumentul în centrul oraşului vostru!Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
1
Pareri (4)
Autor : Otto Pop
Am gresit url-ul :) Era http://sexysm.ro
(27-02-2010,21:56)
Autor : Otto Pop
Daca vrei facem si noi un banner exchange, contacteaza-ma prin e-mail.
(27-02-2010,21:54)
Autor : Admin
Multumim pentru idee. Am bagat link-uri in text, iar in viitor ne gandim sa afisam bannerele mai multor site-uri partenere de la care am primit solicitari in acest sens. Vom fi onorati sa afisam si bannerul Buletinului de Carei.
(24-02-2010,15:04)
Autor : vizitator
Idee Pus un banner care sa redirectioneze vecinii nostri http://www.buletindecarei.ro
(24-02-2010,14:22)
1
Vizite : 2531

Eveniment

Doi bărbați s-au spânzurat la sfârşitul săptămânii trecute
Luni, 27 Aprilie 2015
În perioada 24 aprilie – 26 aprilie, Serviciul de Ambulanță a intervenit la 283 solicitări din care 229 cazuri de urgență. Sâmbătă, 25 aprilie, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat să intervină la doi bărbați care s-au sinucis. Primul caz a avut loc la ora 12.53 când serviciul a fost solicitat în Vama.
Ștrandul Termal din Carei vă așteaptă la distracție de 1 Mai
Luni, 27 Aprilie 2015
Ieșiti din casă! De 1, 2 și 3 Mai sunteți așteptați la Ștrandul Termal din Carei înarmați pentru distracție. Pentru careieni şi nu numai, ştrandul din municipiu îşi va deschide porţile pentru un nou sezon estival în data de 1 Mai. Te asteptăm la cea mai democratică serbare câmpenească.
Expoziţie de carte istorică dedicată Zilei Veteranilor de Război
Luni, 27 Aprilie 2015
Manifestările dedicate Zilei Veteranilor de Război au început luni cu o expoziţie de carte istorică organizată la Cercul Militar Satu Mare, în prezenţa ultimilor veterani care se mai află printre noi pentru a ne relata experienţele personale din timpul celui de-al II-lea Război Mondial, a oficialităţilor locale şi judeţene.
Accident la Intersecţia Crinul, cu patru răniţi
Duminica, 26 Aprilie 2015
Un accident grav a avut loc duminică la amiază în Intersecţia Crinul de la Cap Pod Golescu din Satu Mare. Un BMW a lovit o Dacia Solenza în care se aflau şoferul şi patru pasageri. În total, patru persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean, iar printre acestea se pare că se afla şi o femeie însărcinată.
Soţ, soţie şi copilul lor, morţi într-un accident la Negreşti-Oaş
Duminica, 26 Aprilie 2015
Sâmbătă după-amiază, la ora 17.49, la ieșirea din curtea imobilului cu numărul 86 de pe str. I Creangă din Negreşti-Oaş, pe fondul neacordării de prioritate, Semida Sărmăşag.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici