Joi, 02 Iulie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
A apărut Buletin de Carei.ro
Florin Răchitan - Miercuri, 24 Februarie 2010

Ne face o deosebită plăcere să anunţăm apariţia în spaţiul virtual a site-ului Buletin de Carei.ro, urmaşul săptămânalului cu acelaşi nume, care a fost o apariţie constantă în modesta presă locală din Carei în ultimii ani.

 

Înţelegem foarte bine motivele pentru care echipa redacţională, formată din prietenii noştri Daniela Ciută, Ioana Câcu şi Paul Sarvadi, au renunţat la tipografie şi au ales să-şi continue activitatea la un cotidian online şi îi felicităm pentru că au făcut acest pas.

 

Merită toată lauda mai ales dacă aruncăm o privire pe site-ul pe care l-au creat: design elegant, structură simplă şi accesibilă, cu rubrici aranjate logic şi cu o sumedenie de informaţii şi servicii utile cititorilor. Cât despre conţinut, se simte profesionismul şi dorinţa de a nu îngrămădi toate gozurile pe site numai pentru a crea impresia de flux continuu de ştiri.

 

Trebuie apreciat şi curajul cu care şi-au asumat din prima zi traficul (care, de-altfel, evoluează foarte frumos), dând dovadă de transparenţă totală prin apelarea la un serviciu de contorizare recunoscut în tot Internetul românesc.

 

În editorialul din ziua lansării oficiale, redactorul coordonator Paul Sarvadi subliniază:  „E un act de patriotism local, până la urmă, pentru că, oricât de mult s-ar strădui colegii noştri  din presa judeţeană nu vor putea niciodată să reflecte în totalitate ceea ce se întâmplă aici, în Carei, în urbea în care cu toţii locuim. Iar dreptul la liberă informare e unul primordial şi garantat chiar de Constituţia României”.

 

That’s the spirit! Aşa se face presa de calitate, nu numai în domeniul online! Bine aţi venit în branşa noastră, dragi colegi, şi sperăm să rezistaţi cel puţin până va dăinui monumentul în centrul oraşului vostru!Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
1
Pareri (4)
Autor : Otto Pop
Am gresit url-ul :) Era http://sexysm.ro
(27-02-2010,21:56)
Autor : Otto Pop
Daca vrei facem si noi un banner exchange, contacteaza-ma prin e-mail.
(27-02-2010,21:54)
Autor : Admin
Multumim pentru idee. Am bagat link-uri in text, iar in viitor ne gandim sa afisam bannerele mai multor site-uri partenere de la care am primit solicitari in acest sens. Vom fi onorati sa afisam si bannerul Buletinului de Carei.
(24-02-2010,15:04)
Autor : vizitator
Idee Pus un banner care sa redirectioneze vecinii nostri http://www.buletindecarei.ro
(24-02-2010,14:22)
1
Vizite : 2583

Eveniment

Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în râul Someș
Marti, 30 Iunie 2015
În dimineața zilei de marți, la ora 08.00, pompierii ISU „Someș” Satu Mare au reluat căutările persoanei dispărute în apele râului Someş pe data de 27.06.2015, în jurul orei 02.38. S-a intervenit cu barca din dotare.
Punct temporar de trecere a frontierei pe direcția Lazuri-Zajta
Luni, 29 Iunie 2015
În ziua de 27 iunie, începând cu ora 11.00 și până la 28 iunie ora 1.00, pe direcţia localităţii Lazuri - judeţul Satu Mare şi Zajta - Ungaria, a fost deschis un punct temporar de trecere a frontierei cu ocazia festivităţilor de inaugurare a unui tronson de drum transfrontalier.
Cele mai Zile ale Judeţului Sătmar!
Luni, 29 Iunie 2015
Final spectaculos pentru ediţia din acest an a Zilelor Judeţului Satu Mare! Dacă primele zile au fost cum au fost, duminică s-a simţit din plin acel spirit sătmărean despre care am crezut că s-a pierdut în tensiunile specifice vieţii provinciale. La orele după-amiezii, atât spaţiul din faţa scenei...
Show-uri incendiare în a doua zi a sărbătorii județului Satu Mare
Duminica, 28 Iunie 2015
Dacă prima zi a debutat în forță, a doua zi a continuat și mai în forță. După o zi plină de evenimente pe care deja le-am scris, au urmat concertele de seară, adică, nebunia. Primul care a urcat pe scenă a fost nimeni altul decât sătmăreanul nostru Emanuel Mirea.
Patricia Bezsera din Botiz este Miss Județul Satu Mare
Sambata, 27 Iunie 2015
Sâmbătă a avut loc și concursul de „Miss Județul Satu Mare” la care au participat nouă fete una mai frumoasă ca cealaltă. Participantele și-au stăpânit cu greu emoțiile când au evoluat pe scena mare din Centrul Nou.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici