Sambata, 23 Mai 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
A apărut Buletin de Carei.ro
Florin Răchitan - Miercuri, 24 Februarie 2010

Ne face o deosebită plăcere să anunţăm apariţia în spaţiul virtual a site-ului Buletin de Carei.ro, urmaşul săptămânalului cu acelaşi nume, care a fost o apariţie constantă în modesta presă locală din Carei în ultimii ani.

 

Înţelegem foarte bine motivele pentru care echipa redacţională, formată din prietenii noştri Daniela Ciută, Ioana Câcu şi Paul Sarvadi, au renunţat la tipografie şi au ales să-şi continue activitatea la un cotidian online şi îi felicităm pentru că au făcut acest pas.

 

Merită toată lauda mai ales dacă aruncăm o privire pe site-ul pe care l-au creat: design elegant, structură simplă şi accesibilă, cu rubrici aranjate logic şi cu o sumedenie de informaţii şi servicii utile cititorilor. Cât despre conţinut, se simte profesionismul şi dorinţa de a nu îngrămădi toate gozurile pe site numai pentru a crea impresia de flux continuu de ştiri.

 

Trebuie apreciat şi curajul cu care şi-au asumat din prima zi traficul (care, de-altfel, evoluează foarte frumos), dând dovadă de transparenţă totală prin apelarea la un serviciu de contorizare recunoscut în tot Internetul românesc.

 

În editorialul din ziua lansării oficiale, redactorul coordonator Paul Sarvadi subliniază:  „E un act de patriotism local, până la urmă, pentru că, oricât de mult s-ar strădui colegii noştri  din presa judeţeană nu vor putea niciodată să reflecte în totalitate ceea ce se întâmplă aici, în Carei, în urbea în care cu toţii locuim. Iar dreptul la liberă informare e unul primordial şi garantat chiar de Constituţia României”.

 

That’s the spirit! Aşa se face presa de calitate, nu numai în domeniul online! Bine aţi venit în branşa noastră, dragi colegi, şi sperăm să rezistaţi cel puţin până va dăinui monumentul în centrul oraşului vostru!Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
1
Pareri (4)
Autor : Otto Pop
Am gresit url-ul :) Era http://sexysm.ro
(27-02-2010,21:56)
Autor : Otto Pop
Daca vrei facem si noi un banner exchange, contacteaza-ma prin e-mail.
(27-02-2010,21:54)
Autor : Admin
Multumim pentru idee. Am bagat link-uri in text, iar in viitor ne gandim sa afisam bannerele mai multor site-uri partenere de la care am primit solicitari in acest sens. Vom fi onorati sa afisam si bannerul Buletinului de Carei.
(24-02-2010,15:04)
Autor : vizitator
Idee Pus un banner care sa redirectioneze vecinii nostri http://www.buletindecarei.ro
(24-02-2010,14:22)
1
Vizite : 2549

Eveniment

Super-concert Cargo în Centrul Nou
Sambata, 23 Mai 2015
Cu ocazia deschiderii celui mai mare centru de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, Asociaţia RoRec a organizat vineri seara, împreună cu Primăria Satu Mare, un super-concert cu participarea trupelor Cargo şi Domino. Primii care au urcat pe scenă au fost băieţii de la Domino.
Cel mai mare centru de colectare a DEEE s-a deschis la Satu Mare
Vineri, 22 Mai 2015
Primarul Dorel Coica şi managerul zonal al Asociaţiei RoRec, Florin Popa, au inaugurat vineri cel mai mare centru de colectare a DEEE (deşeuri provenite din echipamente electrice şi electronice) din ţară, situat pe strada Depozitelor nr.23.
Accident grav la Dorolț. Trei persoane au fost rănite grav.
Vineri, 22 Mai 2015
Poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit, joi, la ora 17.40, la faţa locului la un accident rutier pe DN 19 A, la ieşirea din municipiul Satu Mare spre Dorolţ. Din cercetările efectuate s-a stabilit că Zoltan B. a condus autoturismul marca Toyota, iar pe fondul neasigurării corespunzătoare...
Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Vineri, 22 Mai 2015
Joi, în jurul prânzului, pe strada Mihai Eminescu din Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii rutieri negreşteni au stabilit că Vasile C. a condus autoturismul marca Ford şi nu a acordat prioritate de trecere, unei femei în vârstă de 59 de ani.
Ziua Eroilor sărbătorită la Satu Mare
Joi, 21 Mai 2015
Ca în fiecare an, în Ziua Înălțării Domnului, eroii căzuți în războaiele purtate pentru patrie sunt comemorați de către întreg poporul român. Anul acesta, Ziua Eroilor se sărbătorește concomitent cu praznicul Sfinților Împărați Constantin și Elena.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici