Locale Altele
Duminica, 20 Septembrie 2020
Dum, 20 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Familie salvată cu avionul Armatei
Sergiu Lenghel  - Vineri, 26 Februarie 2010

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineaţa la o casă din localitatea Poiana Codrului, după ce un bărbat a vrut să aprindă focul din sobă cu un flacon de benzină. Acesta se trezise cu noapte-n cap pentru a le încălzi lapte copiilor, însă a ajuns să-şi nenorocească familia.

 

Poliţiştii din comuna Crucişor au fost sesizaţi prin 112 despre tragedie la ora 7 dimineaţa. La faţa locului au sosit două ambulanţe care au transportat toţi cei cinci membri ai familiei în stare gravă la Spitalul Judeţean.

 

În urma incendiului, Ioan Lingurar (30 de ani), Melinda Caraba (21 de ani) şi copiii Adriana Lingurar (10 ani), Denisa Caraba (1 an) şi Bianca Daria Caraba, aceasta din urmă având doar două săptămâni, au suferit arsuri de gradul III şi IV pe diferite părţi ale corpului, în special la mâini şi în zona feţei.

 

Starea fetiţelor era destul de gravă, fiindu-le afectate şi căile respiratorii, astfel că s-a impus ca acestea să fie transportate de urgenţă la Bucureşti. Sora lor mai mare a rămas la Satu Mare.

 

În jurul orei 14.00 a sosit pe aeroportul din Satu Mare o aeronavă aparţinând Forţelor Aeriene Române, pentru a ajunge cu cele două fetiţe, de un an, respectiv două săptămâni, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

 

Pe tot timpul zborului, o echipă SMURD şi una de medici militari au fost lângă cei doi copii, solicitarea aeronavei de a ateriza la Satu Mare venind din partea secretarului de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

Tags: arsi  poiana codrului  avion  armata  
1707 vizite
Distribuie pe