Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Electrica îl caută pe "Dorel"
Sergiu Lenghel  - Luni, 15 Martie 2010

La sfârşitul săptămânii trecute, liniile telefonice de la Electrica s-au „înroşit” de la apelurile sătmărenilor disperaţi de întreruperile dese de curent înregistrate mai ales în cartierele de pe malul stâng al Someşului. De vină pare a fi un „Dorel” de la una dintre firmele care sapă asfaltul.

 

Purtătorul de cuvânt al societăţii Electrica SA Satu Mare, Valer Darida, ne spune că nu ei sunt de vină pentru disconfortul creat, ci firmele care sapă şanţuri prin diferite zone ale oraşului.

 

"Încă nu am depistat cine au fost cei care au lucrat la subteran, dar se va identifica în cele din urmă. Cert este că ne-a fost afectat cablul de medie tensiune de pe partea stângă a Someşului şi a fost nevoie de unele intervenţii. Dacă şanţul a fost săpat cu sau fără autorizaţie vom afla" - explică Darida.

 

Acesta mai spune că muncitorii Electrica au fost nevoiţi să intervină la instalaţiile electrice şi duminică, după ce s-a produs o altă avarie, de această dată în centrul vechi al Sătmarului.

Cât priveşte aparatura electrocasnică din casele noastre, aceasta este în siguranţă. Atât reprezentantul Electrica, cât şi şeful de la Protecţia Consumatorilor, Valentin Breban, ne liniştesc şi spun că şansele de a ne alege cu un scurtcircuit din cauza întreruperilor de curent sunt minime.

Tags: dorel  electrica  pana  curent  
1343 vizite
Distribuie pe