Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
S-a spânzurat în birou
Sergiu Lenghel, Florin Răchitan  - Marti, 13 Aprilie 2010

Gest inexplicabil al unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care a fost găsit spânzurat luni la sediul societăţii Piscicola din satul Adrian. Doru Emilian Banciu, inginer la firma respectivă, a fost găsit luni la prânz de un coleg de serviciu, care a sunat imediat la numărul de urgenţe 112.

 

Această veste i-a şocat pe toţi locuitorii oraşului Livada, care l-au îndrăgit pe inginerul Banciu, iar acum o compătimesc pe soţia lui şi pe cei doi copii care alcătuiesc o familie respectabilă de intelectuali.  

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ana Mălăescu, nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest cumplit, deoarece nu a lăsat nici un bilet de adio.

 

Afectat de tragedie, primarul oraşului Livada, Ioan Sebesi, şi-a exprimat compasiunea faţă de familia îndoliată, anunţând că se va organiza un priveghi la capela cimitirului din localitate. „Îl vom plânge ca pe un adevărat fiu al oraşului nostru şi mulţi dintre noi vom participa la înmormântarea care va avea loc la Seini, de unde sunt părinţii lui" - mărturiseşte primarul.

2134 vizite
Distribuie pe