Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs de gătit în aer liber, în Centrul Nou
Sergiu Lenghel  - Luni, 26 Aprilie 2010

Târgul Internaţional de Vacanţe şi Călătorii va avea loc şi în acest an la Satu Mare. "Holiday&Travel Expo" Satu Mare 2010 se va organiza în perioada 7-9 mai, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor.

 

Cea de-a III-a ediţie a târgului vine şi cu o premieră, iniţiatorii acestui eveniment, "Show Time Entertainment Factory", respectiv co-organizatorii, Camera de Comerţ şi Industrie Satu Mare, pregătind şi un concurs de gătit la foc în aer liber, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie.

 

După succesul primelor ediţii ale Târgului Internaţional de Vacanţe şi Călătorii, organizatorii doresc să satisfacă şi mai mult publicul vizitator prin aducerea mai multor expozanţi din domeniul turismului românesc şi internaţional.

 

Directorul târgului, Antal Attila, declară că evenimentul se doreşte a fi o oportunitate pentru companiile care vor să-şi prezinte ofertele publicului sătmărean şi nu numai, precum şi să stabilească noi relaţii de afaceri.

 

La acest târg vor putea participa reprezentanţii agenţiilor de turism şi tour-operatorilor, hotelurilor şi companiilor hoteliere, staţiunilor turistice, asociaţiilor profesionale din turism, complexelor balneare şi turistice, companiilor de transport aerian, publicaţiilor de specialitate, reprezentanţi ai instituţiilor de educaţie şi practică profesională, precum şi reprezentanţi ai băncilor şi ai companiilor de asigurări.

 

Vizitatorii expoziţiei vor putea participa la o tombolă cu premii excepţionale, constând în weekend-uri wellness, bilete de intrare la aquaparc-urile din Ungaria şi pachete de servicii de înfrumuseţare. Totodată, sătmărenii care îşi vor cumpăra pachetele pentru vacanţă în timpul târgului "Holiday&Travel Expo" vor beneficia de reduceri substanţiale.

 

Concursul de gătit la foc în aer liber - în ceaun sau pe grătar - are loc pe data de 8 mai şi este patronat de Ordinul Gătitorilor la foc în aer liber din Nyiregyhaza. Organizatorii aşteaptă echipe formate din 3-5 membri, până la data de 5 mai, înscrierile se fac la numărul de telefon 0261-710871 sau pe email office@showtimefactory.ro.

 

Echipele participante la acest concurs menit să promoveze mâncărurile tradiţionale trebuie să-şi asigure ceaun şi suport pentru ceaun sau grătar, lemne de foc, carne şi alte ingrediente, condimente, masă şi scaune sau cort, faţă de masă şi decoraţiuni masă, unelte necesare procesului de gătire.

 

Premiul cel mare constă în două weekend-uri wellness în Ungaria pentru două persoane, dar se vor da premii speciale şi pentru cea mai unită echipă, cea mai frumoasă servire şi cea mai "pregătită" echipă.

 

Taxa de participare va fi o sticlă de vin roşu şi una de vin alb, care vor fi desfăcute după concurs. Membrii echipei câştigătoare vor deveni Cavaleri ai Ordinului Gătitorilor la foc în aer liber şi vor primi o diplomă de la Garai Zoltan Attila, fondatorul Ordinului.

2341 vizite
Distribuie pe