Locale Altele
Duminica, 20 Octombrie 2019
Dum, 20 Oct 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Proconsul, Connect-R şi Smiley, capete de afiş la Ziua Oraşului
Sergiu Lenghel  - Luni, 26 Aprilie 2010

Organizatorul principal, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” a definitivat lista trupelor şi interpreţilor care vor concerta la Satu Mare în 29 mai, de Ziua Oraşului. Capetele de afiş ale acestei ediţii sunt Proconsul, Connect-R şi Smiley, iar pentru maghiari vine Keresztes Ildiko.

 

"Smiley ne-a confirmat oficial că va veni. Cu tot cu drum, cazare şi concertul propriu-zis se vor cheltui aproximativ 4.500 euro pentru solist. Este un invitat pe care şi-l doresc mulţi tineri. Este în vogă la ora actuală" - afirmă Maria-Magdalena Matei, referent în cadrul Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu".

Smiley a mai fost anul trecut în judeţul Satu Mare, însă atunci a susţinut un recital în faţa negreştenilor. Acum, însă, „pleacă pe Marte”!

 

"Urmează să semnăm contractele şi cu Proconsul şi Connect-R. Avem şi o surpriză pentru generaţia mai în vârstă, de 30-40 de ani. Keresztes Ildikó va veni din Budapesta pentru a concerta la Satu Mare. Ea este, de fapt, originară din Târgu-Mureş. E şi pe gustul celor mai tineri, aşa că e o alegere bună" - adaugă reprezentanta Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu".

 

"Săptămâna Zutphen" în Satu Mare se va desfăşura în perioada 28 mai - 3 iunie, astfel că de Ziua Oraşului va mai urca pe scenă şi trupa de rock olandeză Moonyard.

 

1799 vizite
Distribuie pe