Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Unde mergem de 1 Mai?
SM Online  - Vineri, 30 Aprilie 2010

Din sărbătoarea muncitorească de odinioară a rămas doar plăcerea ieşirii la iarbă verde, deoarece 1 Mai coincide cu deschiderea oficială a sezonului estival şi ne aşteptăm ca zonele de agrement din judeţ să fie pline în acest week-end.

 

Unde merită să mergeţi? La ştrandul din Satu Mare cu siguranţă nu, deoarece, aşa cum v-am anunţat încă din iarnă, nu prea există şanse ca în acest an să vedeţi vreun firicel de apă în bazinele de aici, în afară de apa de ploaie, eventual.

 

Nici Tăşnadul nu stă cu mult mai bine, dar acolo măcar există perspective frumoase. Lucrările de modernizare ale ştrandului din oraşul respectiv sunt în toi şi vor fi finalizate, probabil, pe la mijlocul verii, însă cei care nu mai au răbdare vor putea, totuşi, să se delecteze într-un singur bazin cu apă caldă, ce va fi umplut chiar de 1 Mai.

 

În schimb, ştrandul din Carei va funcţiona la întreaga capacitate, cu patru bazine cu apă caldă, nenumărate terase şi, ca spectacol de deschidere, un campionat european al oamenilor puternici „Strong Man Show”, ce se va desfăşura sâmbătă.

 

De asemenea, ştrandurile din Acâş şi Mihăieni îi aşteaptă pe sătmăreni cu bazine cu apă termală şi multe facilităţi pentru relaxare şi petrecerea plăcută a zilelor libere de 1 Mai Muncitoresc. Se deschide şi complexul de agrement de la Iojib, unde „porumbeii” au posibilitatea să închirieze şi căsuţe de vacanţă, cu 70 RON/noapte.

 

Iar duminică toată lumea este aşteptată la Sâmbra Oilor!

5386 vizite
Distribuie pe