Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O tânără de 28 ani, fost educator la Penitenciar, s-a sinucis
Sergiu Lenghel  - Vineri, 14 Mai 2010

Tragedie în familia preotului Nicolae Stoia de la Penitenciarul Satu Mare. Fiica sa, în vârstă de doar 28 de ani, a fost găsită moartă joi seara pe malul Someşului, în apropiere de Podul Galben. Anamaria Stoia avea mari probleme de sănătate, fiind pensionată de boală din luna martie a acestui an.

Tânăra fugise de acasă încă de miercuri, din apartamentul din Micro 16 în care locuia împreună cu familia ei.

Poliţiştii exclud posibilitatea ca ea să fi fost ucisă, deşi condiţiile în care a fost găsită fără suflare sunt aparent suspecte. Anamaria avea gâtul tăiat, lângă cadavru fiind găsit un cutter. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Satu Mare, Raluca Dimulescu, o descrie pe fosta ei colegă ca fiind o fire sociabilă, afirmând că victima se pensionase de boală odată ce şi-a încetat activitatea pe care o avea în funcţia de educator. "Din anul 2007 a fost educator în cadrul Serviciului de Reintegrare Psihosocială. De la 1 martie a plecat de la noi. A fost un timp şi purtător de cuvânt al Penitenciarului" - afirmă Raluca Dimulescu.

Tânăra a fost internată în ultima perioadă la Satu Mare şi Cluj, cel mai probabil aceasta suferind o depresie puternică, ce a făcut-o să-şi pună capăt zilelor.

4457 vizite
Distribuie pe