Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parada maşinilor de epocă la Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 20 Mai 2010

Reprezentanţii principalilor organizatori, Clubul Oldtimer, Casa de Modă „Inedit” şi Loga Dance School, au susţinut joi o conferinţă de presă la sediul firmei Inedit, în cadrul căreia au prezentat programul primei întâlniri a posesorilor de maşini de epocă.

Evenimentul va avea loc în week-end-ul 5 – 6 iunie în curtea conacului din Dorolţ, locaţia fiind aleasă de organizatori deoarece se potriveşte cu atmosfera pe care doresc s-o creeze cu această ocazie.

Un număr de 40 de posesori de oldtimere din ţară şi din Ungaria şi-au anunţat deja participarea la prima întâlnire de acest gen de la Satu Mare, din care organizatorii doresc să facă o tradiţie.

Primul drum al superbelor maşini va trece prin centrul municipiului Satu Mare, unde localnicii vor putea admira aceste frumuseţi în timpul unui scurt popas pe care îl vor face în faţa Catedralei Romano-Catolice.

În programul întâlnirii de la conacul din Dorolţ au fost incluse demonstraţii de dans, dar şi prezentări de modă retro style. Patru perechi de la Loga Dance School vor încânta publicul cu dansuri originale de Belle Epoque, atracţia spectacolului fiind un tangou argentinian de la începutul secolului XX.

Manechinele de la Inedit vor defila în ţinute retro, dar vor prezenta şi colecţia de primăvară-vară a prestigioasei case de modă sătmărene. Vom reveni cu detalii despre program.

1911 vizite
Distribuie pe