Locale Altele
Sambata, 26 Septembrie 2020
Sam, 26 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Suspect de crimă, mort în arestul Poliţiei
Poliţia Satu Mare  - Vineri, 11 Iunie 2010

În zorii zilei de vineri, un bărbat de 42 de ani, suspectat de uciderea în urmă cu două zile a unei bătrâne în zona lacului Cubic, a decedat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

El a ajuns acolo cu puţin înainte de ora 5 dimineaţa, în baza ordonanţei de reţinere dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

După aproximativ 20 de minute, reţinutul a fost găsit în stare de inconştienţă. Personalul de serviciu i-a acordat primul ajutor şi a solicitat intervenţia Serviciului de Ambulanţă, care a încercat resuscitarea, constatând în cele din urmă decesul persoanei reţinute.

S-a constituit echipa de cercetare la faţa locului condusă de procurorul şef secţie urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru stabilirea condiţiilor în care a survenit evenimentul.

De asemenea, în cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru determinarea cauzei decesului. Totodată, s-a dispus şi constituirea unei comisii de verificare a modului de executare a atribuţiilor de serviciu de către personalul Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv

1230 vizite
Distribuie pe