Locale Altele
Luni, 16 Mai 2022
Luni, 16 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gimnastică de întinerire de Ziua Internaţională a Vârstnicilor
Lorena Georgi  - Miercuri, 1 Octombrie 2008

Peste 300 de vârstnici din judeţele Satu Mare şi Maramureş au participat azi la acţiunea organizaţă de Caritas şi Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS) din cadrul Primăriei Satu Mare.

Evenimentul a început de la ora 11.00 în Pasajul Pietonal Coposu, unde persoanele de vârsta a treia au făcut exerciţii de păstrare a mobilităţii cu Ilyes Ilona şi Cuc Alexandrina, instructoare la Prima Gym. La finalul gimnasticii de dimineaţă, vârstnicii au primit apă PI, o apă ce întinereşte, încetineşte îmbătrânirea celulelor şi este foarte benefică pentru organism.

Din Pasajul Coposu, grupul de vârstnici s-a deplasat în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru a participa la evenimentul cultural. După deschiderea oficială şi urările adresate de către Löchli Terezia Tünde, directorul general al Organizaţiei Caritas Satu Mare, şi Doina Văsuţ, directorul Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare, cei prezenţi au urmărit un spectacol de dansuri maramureşene, nemţeşti, chinezeşti, evreieşti şi au ascultat versurile unor poezii celebre.

La finalul programului cultural, la care au fost prezenţi şi episcopul romano-catolic Schonberger Eugen, consilierul prefectului, Valentin Sântoma, şi poliţiştii de proximitate, vârstnicii au gustat din sarmalele pregătite special de ziua lor.

Tags: varstnici  gimnastica  ziua internationala  
1902 vizite
Distribuie pe