Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Hot-rod-uri și tuning show la Opel DragRacing
AutoSportClub  - Miercuri, 30 Iunie 2010

În ultimele săptămâni aţi aflat totul despre programele evenimentului Opel DragRacing. Ceea ce nu ştiţi încă e faptul că pe pista aeroportului sătmărean vor defila şi autoturismele modificate în stil american, aşa numitele hot rod-uri!

 

Astfel, în paralel cu super-concursurile de accelerare, spectatorii vor avea parte şi de o expoziţie cu autoturisme special construite, cele mai spectaculoase maşini din Europa...toate acestea în 3 şi 4 iulie, pe Aeroportul Internaţional Satu Mare.

 

Spre exemplu, la Satu Mare vin minunăţiile maghiarilor de la Rusty Rodders Car Club. E bine să ştiţi că acest club este printre primele de genul hot rod din Ungaria. Hot rod înseamnă mult mai mult decât un oldtimer restaurat, fiind nu doar frumos, dar şi spectaculos.

 

„Clubul nostru are în prezent 10 membri, care practicând acest hobby şi-au împlinit visul din copilărie, acela de a investi bani şi energie în construirea unor maşini cu totul speciale” - spune Speed Cowboy, preşedintele clubului.

           

Pe lângă Rusty Rodders Car Club, vor fi prezente şi cele mai mari echipe de tuning din România și Ungaria. Şi-au confirmat prezenţa Galffy Tuning, Füzestuning, orădenii de la Crazy Tuning, respectiv studio KTB. Desigur vor veni multe alte cluburi și nu vor lipsi nici „tunerii” locali, la îndemnul cărora în acest an se introduce în program o nouă categorie de concurs - „Best car of my city”. Concursul va fi destinat exclusiv sătmărenilor şi are în vizor cele mai frumoase şi interesante maşini din oraş!


La aflarea veştii, mulţi băieţi sătmăreni au început deja să-şi pregătească maşinile...în speranţa că vor finaliza lucrările până în ziua concursului.

 

În ceea priveşte partea de tuning show a evenimentului, vă putem promite următoarele: 20 de cupe, 10 categorii de concurs, premii speciale, ardelence frumoase, mulţi spectatori şi spectacole de neuitat pentru toate vârstele.


O altă noutate în ceea ce priveşte tuning-ul dina cest an, este faptul că prin intermediul partenerului Cartyling, cele mai spectaculoase maşini vor defila pe o scenă mobilă, special amenajată. Astfel, juriul va avea posibilitatea să vizioneze maşinile concurente din toate unghiurile.

 

Nu trebuie să uităm de faptul că din categoria „maşini spectaculoase” fac parte şi oldtimerele. La expoziţia maşinilor de epocă vor participa cluburile din Braşov, Cluj, Satu Mare şi Baia Mare, însă vor fi invitaţi speciali şi din alte ţări europene.

           

Partenerul Principal al evenimentului este reprezentanţa Opel West Satu Mare, maşina oficială a evenimentului este noul Opel Astra. Parteneri oficiali: energizantul Kalaschnikow, uleiuri şi lubrifianţi Mobil 1 prin Lubexpert; evenimentul este asigurat de Omniasig, anvelope de la Ger-Bog, iar distracţia pentru toată familia este oferită de Ştrandul Termal Carei. Partenerul logistic al evenimentului este reţeaua A-Car România.

           

Ştiaţi că de pe Aeroportul Internaţional Satu Mare compania TAROM operează 7 zboruri pe săptămână spre Bucureşti? Şi că preţul unui bilet dus-întors într-o cursă regulată pe aceast rută începe de la 400 lei? Aeroportul Internaţional Satu Mare este instituţie finanţată de Consiliul Judeţean Satu Mare.

           

Organizatorii evenimentului sunt AutoSportClub Satu Mare şi DragRacing Hungary.

2305 vizite
Distribuie pe