Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bună până la ultima muşcătură
SM Online  - Joi, 29 Iulie 2010

După ce s-a bucurat de aprecierea clienţilor de la Moara cu Noroc, pizza Ebella poate fi savurată acum şi la cea mai nouă terasă deschisă pe Corso, între Dacia şi Aurora, într-un mediu plăcut, numai bun pentru petrecerea serilor liniştite de vară.

 

Cei care au avut deja ocazia să guste pizza Ebella, dar şi cei cărora abia acum li s-a făcut poftă, vor avea parte de surprize plăcute, dacă vor comanda specialităţile de pizza la terasă ori la domiciliu.

Toţi clienţii sunt aşteptaţi la terasă cu sărăţele gratis, care „lunecă” bine cu berea, iar cei care preferă să comande pizza de acasă, vor primi câte-o bere gratis.

Dacă tot veni vorba de bere, superoferta verii este 3 + 1, adică la fiecare trei beri comandate, clienţii primesc încă o bere gratis.

 

Pentru a fi pe placul tinerilor care stau toată ziua pe net, să nu uităm că Ebella este singura pizzerie din oraş unde se poate comanda online, dar şi la numărul de telefon 0753-788.133, iar dacă pizza-boy nu ajunge în 45 de minute, clientul are automat o reducere de 2 RON la preţ.

Pentru a uşura comenzile, Ebella lansează „Pizza clientului”, adică oricine poate să-şi alcătuiască propria pizza folosind cinci ingrediente la alegere, pe care bucătarul le va prepara întocmai.  

 

În curând, la terasa Ebella se vor putea servi şi specialităţi din carne de pui, adică va fi un fel de KFC local. Nu trebuie să trecem cu vederea nici faptul că terasa Ebella este prima din România unde se serveşte cafea bio, provenită de pe plantaţii pe care se folosesc metode 100% naturale de cultivare şi procesare.




2052 vizite
Distribuie pe