Locale Altele
Miercuri, 8 Iulie 2020
Mie, 8 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un poliţist s-a împuşcat... din greşeală
Sergiu Lenghel  - Vineri, 30 Iulie 2010

Un glonţ i-a retezat unui poliţist palma mâinii stângi. Acesta s-a autoaccidentat în timp ce se afla joi seara pe un fond de vânătoare din comuna Homoroade. În mod paradoxal, bărbatul de 37 de ani este angajat al Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, iar manevrarea unei arme nu ar fi trebuit să reprezinte o problemă pentru el.

 

Însoţit de un prieten, poliţistul Aurel S. a ieşit la vânătoare având o autorizaţie emisă de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Satu Mare pentru perioada 16 iulie-14 august 2010.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Satu Mare, Ana Mălăescu, poliţistul şi-a dezasigurat arma în timp ce stătea la pândă, iar în momentul în care a încercat să o asigure, aceasta s-a declanşat, provocându-i o plagă împuşcată la nivelul palmei mâinii stângi, pe care o ţinea pe vârful ţevii.

 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările în cauză continuă, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

Contactat telefonic, directorul AJVPS, Gheorghe Ghiran, afirmă că este treaba Poliţiei să vadă ce s-a petrecut la Homoroade. "Nu sunt acum la Satu Mare, dar pot să vă spun că în ceea ce ne priveşte, vânătoarea a fost legală, noi am dat autorizaţie. Că nu a ştiut să mânuiască arma, este un alt aspect. A fost un accident stupid" - declară Ghiran.

1001 vizite
Distribuie pe