Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Cine-a zis că n-avem ştrand?
Sergiu Lenghel  - Sambata, 14 August 2010

Bazinul de la Taberele Şcolare îndeplineşte, în această vară, funcţia de „ştrand” pentru tinerii sătmăreni care-şi permit să plătească preţul piperat al biletului de intrare: 20 de lei, cu reducere de 50% pentru cei sub 18 ani. Apa e curată, condiţii civilizate, un loc plăcut pentru petrecerea timpului în aceste zile caniculare.


 

Unul dintre efectele preţului mare al biletului este lipsa aglomeraţiei la bazin, ceea ce le place în mod deosebit tinerelor ieşite la bronzat şi la bălăceală.

 

"Este prima zi când vin aici, deşi locuiesc în apropiere. Am aflat de la o prietenă că s-a deschis şi îmi place că nu e lume multă, iar apa e curată" - afirmă Ingrid, o tânără de 16 ani.
 

 

În schimb, Katalin, o sătmăreancă în vârstă de 26 de ani, nu pare prea mulţumită de preţul biletului. "E prea mult în perioada asta de criză. Azi am liber de la serviciu şi am vrut neapărat să mă bronzez şi să stau în bazin cât vreau eu" - spune tânăra care tocmai intrase în bazin. 

 

Câteva fete se răcoresc la umbra unui copac, în timp ce alţi tineri joacă volei. Două fete care se dau cu cremă de bronzat pe o pătură se plâng şi ele de biletele prea scumpe. 


 


 

 

Nici vorbă însă de vreo reducere la preţul biletelor, cel puţin nu în acest an, că doar investiţia care s-a făcut pentru amenajarea bazinului trebuie cumva recuperată, după cum aflăm de la Florin Gal, foarte probabil viitorul director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret, care administrează şi acest mini-ştrand de la Taberele Şcolare.

6469 vizite
Distribuie pe