Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ucis pe malul Someșului - UPDATE
Ioana Gavrău  - Vineri, 3 Septembrie 2010
Un boschetar a fost găsit vineri decedat pe malul Someșului, în apropierea Podului de Fier. Un pescar l-a găsit pe bărbat și a anunțat de urgență poliția. Se pare că au existat și martori care l-au văzut în viață, însă bărbatul nu le-a făcut semn pentru a-i chema în ajutor. Poliţiştii au identificat victima, acesta se numeşte Victor Petrenciuc.

Bogdan Andrei a vrut să pescuiasă pe malul Șomeșului, în apropierea Podului de Fier. La un moment dat a zărit trupul unui bărbat și s-a apropiat să vadă dacă totul este în regulă.

„Am văzut că este plin de sânge, m-am apropiat de el să văd dacă mai trăiește. Pentru că nu mai răspundea, am fugit să anunț poliția“, a spus Bogdan Andrei, care susține că l-a mai văzut pe bărbat în zona Liceului Economic, scormonind prin containere.

Se pare că au mai fost doi martori, care l-au văzut pe boschetar în viață.

„În jurul orei 12.30, eram pe dig și am văzut trupul unui bărbat, ascuns între tufișuri. La un moment dat, credeam că este vorba despre un câine, însă când m-am apropiat, l-am văzut pe bărbat. Trăia!“, a spus Zsolt Zsigmond, martorul care l-a văzut în viață.

Am văzut că se uita la noi. Bănuiesc că dacă avea nevoie de ajutor, striga! Dar era în poziție șezândă și nu schița nimic“, a spus Aurica Zsigmond, soția lui Zsolt.
 


Lovituri la nivelul capului

Procurori, criminaliști și polițiști s-au adunat la fața locului, izolând de îndată zona. Din primele cercetări, bărbatul prezenta mai multe lovituri în zona feței, dar și a capului, care era plin de sânge. Acesta era bine îmbrăcat și nu prezenta urme de lovituri la nivelul corpului.

Abia după ce se va realiza autopsia, se vor putea stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului, dar poliţiştii au reţinut deja doi boschetari, suspectaţi că şi-ar fi ucis camaradul.


 

2560 vizite
Distribuie pe