Locale Altele
Vineri, 28 Februarie 2020
Vin, 28 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miting aviatic la Satu Mare
Consiliul Județean Satu Mare  - Marti, 7 Septembrie 2010
Consiliul Județean Satu Mare organizează în 18 septembrie, cea de-a treia ediție a Mitingului Aviatic. Sătmărenii vor putea urmări avioane de acrobație, ultra-ușoare și zeci de parașutuști, dar și un balon cu aer cald. Cu această ocazie, TAROM introduce pentru ziua de sâmbătă o cursă specială pe relația București-Satu Mare- București.

Marți a avut loc și prima ședință organizatorică, la care vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, i-a invitat pe reprezentanții Aeroportului Satu Mare, Inspectoratului Județean de Poliție, Jandarmeriei sătmărene, ISU „Someș“, Direcției de Sănătate Publică, Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, respectiv cei ai Poliției Comunitare, pentru a pune la punct toate detaliile privind Mitingul Aviatic.

Ediţia din acest an va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, la ora 12,00 pe Aeroportul Internaţional Satu Mare, intrarea fiind gratuită. Spectacolul aviatic va fi asigurat de avioane de acrobaţie, avioane ultra-uşoare şi zeci de paraşutişti, fiind programate evoluţii aeriene: acrobaţii individuale şi în formaţie cu avioanele Extra 300, zbor avioane ultra-uşoare, individual şi în formaţie, acrobaţii individuale şi în formaţie cu planoare, lansări de paraşutişti, precum şi un balon cu aer cald.

Un moment inedit în program îl reprezintă survolarea judeţului Satu Mare de către un avion al flotilei TAROM, printr-un zbor demonstrativ destinat publicului.

Prin tombola organizată pentru spectatori, câştigătorii se vor bucura de zboruri gratuite cu avioanele participante la miting. Spectacolul aviatic se va încheia cu un After Party, cu participarea formaţiilor: Compact, Zanzibar împreună cu Axandra şi DJ Alexia.

Cu ocazia organizării evenimentului, Compania TAROM introduce în data de 18 septembrie o cursă specială, pe relaţia Bucureşti - Satu Mare - Bucureşti, cu următorul program: decolare din Bucureşti ora 9,30 – aterizare în Satu Mare ora 10,50 - decolare din Satu Mare ora 16,25 –aterizare în Bucureşti ora 1745.
1860 vizite
Distribuie pe