Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Șoferul beat criță, arestat pentru 29 de zile
Ioana Gavrău  - Joi, 9 Septembrie 2010
Ionuț Ovidiu Palcău (28 ani) a fost arestat, pe numele lui fiind emis un mandat pentru 29 de zile. Acesta este autorul accidentului de circulație petrecut marți, pe strada Careiului, când o minoră de 11 ani a fost grav accidentată pe trecerea de pietoni. Victima a fost diagnosticată cu fractură de bazin.

În urma analizării probelor biologice de sânge, a rezultat faptul că, în momentul producerii evenimentului rutier, conducătorul auto avea în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă: 2 mg/l alcool în sânge.

Miercuri, pe numele tânărului magistraţii sătmăreni au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 18.30, la trecerea de pietoni de pe Drumul Careiului, lângă parcarea din fața societății Lebăda. Ionuț Ovidiu Palcău, de 28 de ani, din Satu Mare, conducând un autoturism marca BMW, cu numere de Franța, a lovit-o aproape frontal pe tânăra care traversa regulamentar strada.

1255 vizite
Distribuie pe